Με ομιλία και συναυλία συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις για την 111η επέτειο Απελευθέρωσης της Πρέβεζας

394299989_803292368469693_4170178471184674747_n
News Room20 Οκτωβρίου, 2023 23:540

Με την κεντρική ομιλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας, συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος για τα 111 χρόνια από την Απελευθέρωση της Πρέβεζας.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός,οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Δαρδαμάνης, Νίκος Παγγές και Γιώργος Σαριάνογλου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Φώτης Ζέρβας,η αντιδήμαρχος Κέρκυρας Χρύσα Τόμπρου-Γκίνη ως εκπρόσωπος του δικτύου Πάφου ,δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων,φορέων και δημότες.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας στο χαιρετισμό του εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνηση του για τα 111 χρόνια ελευθερίας της πόλης και το γεγονός ότι η ξεχωριστή επέτειος συνέπεσε με την ανανέωση της εμπιστοσύνης των δημοτών προς το πρόσωπο του.

Ο κ. Γεωργάκος μίλησε για τη μάχη της προόδου που έγινε εφικτή χάρη στη θυσία των προγόνων μας, ενώ κλείνοντας εξέφρασε την ευχή να επέλθει στον κόσμο ειρήνη, ένα αγαθό για το οποίο αγωνίστηκαν και έχασαν τη ζωή τους και οι μαχητές της Πρέβεζας.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Πρέβεζας Κοσμάς Κοψάρης, ο οποίος παρουσίασε το χρονικό των γεγονότων που συνέθεσαν την Απελευθέρωση της Πρέβεζας αλλά και τα πρώτα χρόνια της ανασυγκρότησης της που έθεσαν τις βάσεις για την πόλη που γνωρίζουμε σήμερα.

Η βραδιά έκλεισε με συναυλία από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας “Σπύρος Δήμας” στην οποία συμμετείχαν η διακεκριμένη πιανίστα και καθηγήτρια του Ωδείου, Ελεωνόρα Αποστολίδη και οι μαθήτριες Μαρία Ναστούλη και Μυρτώ Κατσάβαρου, οι οποίες συνοδεία της καθηγήτριας πιάνου Νατάσας Στάθη παρουσίασαν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.
Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται αύριο Σάββατο με τον Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου, την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης , ενώ την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Μαρία Κεφαλά.

Δημοτική Ραδιοφωνία

 

 

Τελευταία ενημέρωση 20 Οκτωβρίου 2023 23:54:02 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter

    [recaptcha size:compact theme:dark]


    Επικοινωνήστε μαζί μας