Την Κυριακή, 08/09/2019, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ειδική συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας.
Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 19:00 με θέμα την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δ.Σ. καθώς και των μελών Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 09:38:10 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.