Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, το απόγευμα της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησε συνάντηση στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ Βασίλειο Τριάντο.
Όπως ανακοινώθηκε, η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της ευρύτερης και συνεχούς συνεργασίας που ξεκινά μεταξύ των δύο πλευρών καθώς και της καταλυτικής υποστήριξης εκ μέρους του Δημάρχου Πρέβεζας ως προς την καλύτερη δυνατή πορεία του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου τη φετινή περίοδο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής 2019-2020.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ ευχήθηκε εκ μέρους του αθλητικού σωματείου καλή και παραγωγική θητεία στο Δήμαρχο Πρέβεζας και τον κάλεσε να αποτελέσει «συμπαίχτη» και να «σκοράρει» με έργα στην προσφορά του αθλητισμού.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, ευχαρίστησε τον κ. Τριάντο και τόνισε τόσο ο Δήμος, όσο και οι Δημότες έχουν καθήκον και θα βρίσκονται στο πλευρό κάθε αθλητικού συλλόγου του Δήμου Πρέβεζας όπως με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια θα στηρίξουν την ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΣ ΠΕΒΕΖΑΣ στην ανοδική της πορεία.
Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 09:38:10 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.