Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχωρά το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.
Από τις επόμενες μέρες στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πρέβεζας θα περιπολούν με ποδήλατα.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Λιμενάρχη Πρέβεζας, Πλωτάρχη Λ.Σ. Σταματία Μαργέλη, σε μια προσπάθεια για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αστυνόμευση της παραλιακής ζώνης.
Τα ποδήλατα παρελήφθησαν ήδη και πολύ πιθανό τις επόμενες ώρες να τα δούμε.
Η κυκλοφορία στελεχών του Λιμεναρχείου θα είναι με τον τρόπο αυτό πιο εύκολη και σαφώς πιο άμεση σε περιστατικά στην πολυσύχναστη παραλιακή και στους τομείς ευθύνης του.
PAMEPREVEZA NEWSROOM
Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 09:37:23 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.