Tη μνήμη του εκπαιδευτικού Δημήτρη Τζόλου, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, τίμησαν σήμερα Σάββατο 13 Μαΐου στο Θεσπρωτικό μέσα σε κλίμα συγκίνησης συνάδελφοί του δάσκαλοι.
Οι ομάδες των δασκάλων από την Πρέβεζα, την Άρτα, τα Ιωάννινα και το Αγρίνιο, πραγματοποίησαν στο Δημοτικό Γήπεδο ‘’Κατερίνα Θάνου’’ τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του, με αρκετό κόσμο να δίνει το παρόν.
Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε Πρέβεζας, Π.Ε Ιωαννίνων και Π.Ε Άρτας απένειμαν και τιμητική πλακέτα στη γυναίκα και στην κόρη του εκλιπόντος, ενώ ξεχωριστή θέση είχε και η φανέλα που φορούσε με το Ν.10.
Διαιτητές: Φίτσας Ηλίας – Σαράφογλου Γιώργος – Ζήκας Νίκος

Τελευταία ενημέρωση 13 Μαΐου 2023 21:00:50 από vasilis kourkoulas
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.