Συνελήφθη χθες (26-09-2019) το μεσημέρι στο Λούρο Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, μία 48χρονη.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, εκκρεμούσαν σε βάρος της τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές και απάτη.
Συγκεκριμένα εκκρεμούσαν τα κάτωθι διωκτικά έγγραφα:
– καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας, ποινής κάθειρξης (5) ετών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής,
– καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης (10) μηνών, για κλοπή,
– καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης (8) μηνών, για απάτη και
– καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, ποινής φυλάκισης (6) μηνών, για κλοπή.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρέβεζας.
Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 09:35:54 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.