Με επιτυχία οι Περιφερειακοί Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής που διεξήχθησαν στην Πρέβεζα

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Πρέβεζας το οποίο «πλημμύρισε» από αρμονία, μουσική, εντυπωσιακές εμφανίσεις και πολλά χαμόγελα
87-tile
News Room25 Απριλίου, 2023 15:310
Οι αγώνες διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Πρέβεζας το οποίο «πλημμύρισε» από αρμονία, μουσική, εντυπωσιακές εμφανίσεις και πολλά χαμόγελα

Με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητριών υψηλού επιπέδου από συλλόγους της Καλαμάτας, του Άργους, της Αμφιλοχίας , του Αγρινίου , της Πάτρας, των Επτανήσων , των Ιωαννίνων, της Άρτας και της Πρέβεζας έπεσε η αυλαία στους Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής που διοργανώθηκαν στην πόλη της Πρέβεζας από το Δήμο και την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία το τριήμερο 21, 22 και 23 Απριλίου.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Πρέβεζας το οποίο «πλημμύρισε» από αρμονία, μουσική, εντυπωσιακές εμφανίσεις και πολλά χαμόγελα, με τις αθλήτριες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους , χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά προγράμματα με κορίνες, μπάλες, στεφάνια και σχοινάκια.

Την ίδια στιγμή η Πρέβεζα απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι μπορεί να φιλοξένει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις καθώς τόσο ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος όσο και οι συνεργάτες του κέρδισαν τα εύσημα για την άψογη διοργάνωση και τη φιλοξενία από τον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδας και μέλος του Δ.Σ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Παυλάκη, χαρακτηρίζοντας τους αγώνες από τους καλύτερους που έχουν διεξαχθεί στην Ελληνική Περιφέρεια, ενώ πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι η ένταξη της Πρέβεζας στο καλεντάρι της Ε.Γ.Ο σε μόνιμη βάση.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας ευχαρίστησε την Ομοσπονδία για την επιλογή της Πρέβεζας να διεξαχθούν οι συγκεκριμένοι αγώνες, τονίζοντας ότι η Ομοσπονδία έχει πια ένα ακόμη επιπλέον περιφερειακό σπίτι και δεν είναι άλλο από το νησί της Ηπείρου την Πρέβεζα. Παράλληλα ο κ. Γεωργάκος ευχαρίστησε και συνεχάρη τις αθλήτριες και τις προπονήτριες για τις επιδόσεις τους και το υψηλό θέαμα που μας χάρισαν το αθλητικό αυτό τριήμερο, αλλά και τους γονείς που βρέθηκαν στην πόλη μας και γνώρισαν τις ομορφιές, την ιστορία και τη φιλοξενία της.

Τα αθλητικά σωματεία και τους συνοδούς που βρέθηκαν στην πόλη μας καλωσόρισε κατά τη διάρκεια της έναρξης των αγώνων ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας σε θέματα αθλητισμού Λεωνίδας Αργυρός. Ο ίδιος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος Πρέβεζας συνεχίζει αδιάκοπα να βελτιώνει την υλικοτεχνική υποδομή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του στηρίζοντας τον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα.

Το τριήμερο πρόγραμμα των αγώνων περιελάμβανε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Γ’ Περιφέρειας και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων και Ατομικού Α’-Β’-Γ’-Δ’ Κατηγοριών Β’-Γ’ Επιπέδου (Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων) και Επιδείξεων Ε΄ Κατηγορίας (προαγωνιστικών) Γ’ Περιφέρειας.

Οι απονομές και οι βραβεύσεις στις αθλήτριες έγιναν μεταξύ άλλων από τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, από τον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδας και μέλος του Δ.Σ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Γιάννη Παυλάκη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδα Αργυρό, τον Αντιδήμαρχο Ιωάννη Δαρδαμάνη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Φώτη Ζέρβα, τους Δημοτικούς Συμβούλους Χαράλαμπο Κακιούζη, Χρύσανθο Κυριαζή και Δημήτρη Καραμανίδη, την Ειδική Σύμβουλο του Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού Γιώτα Γεωργάκου, την Γραμματέα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πρέβεζας Δώρα Σφονδύλη, την Προϊσταμένη του τμήματος πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Δήμητρα Κοψάρη, καθώς και από εκπρόσωπους αθλητικών σωματείων που συμμετείχαν στους αγώνες.

Τέλος να σημειωθεί ότι μεγάλη ήταν η συμμετοχή αλλά και οι διακρίσεις για τις αθλήτριες από τα τοπικά Σωματεία «Κλεοπάτρα» και «Καλλισθένης» κατακτώντας πρώτες, δεύτερες και τρίτες θέσεις σε ομαδικά και ατομικά προγράμματα.

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 25 Απριλίου 2023 15:31:46 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter

    [recaptcha size:compact theme:dark]


    Επικοινωνήστε μαζί μας