ΠΡΕΒΕΖΑ: Παύλος Φραγκούλης έχει τη γνώση και την εμπειρία !

Ξεχωρίζει, παρά το νεαρό της ηλικίας του
ΠΑΥΛΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
News Room1 Απριλίου, 2023 20:480
Ξεχωρίζει, παρά το νεαρό της ηλικίας του

Στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τον Ν.Πρέβεζας υπάρχει μια υποψηφιότητα και αποτελεί κοινή παραδοχή πως ξεχωρίζει,

Πρόκειται για αυτή του Περιφερειακού Συμβούλου και μέλους της Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Φραγκούλη.

Ο Παύλος Φραγκούλης, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να διαθέτει μεγάλη εμπειρία για τα πολιτικά πράγματα αλλά και μεγάλη γνώση σε ζητήματα της αυτοδιοίκησης αφού πολλές είναι οι εύστοχες παρεμβάσεις του στο Περιφερειακό Συμβούλιο για θέματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Ο Παύλος Φραγκούλης τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια δούλεψε σε όλο το εύρος του Νομού και κρατά επαφές με όλους τους πολίτες ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές.

Ο ίδιος επιδιώκει το μέγιστο αριθμό ψήφων ούτως ώστε το κόμμα του ΠΑΣΟΚ στο Νομό να λάβει το μεγαλύτερο δυνατόν ποσοστό. .

Βέβαια δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε το γεγονός πως ο Παύλος Φραγκούλης είναι γιος του αείμνηστου Γιώργου Φραγκούλη, ο οποίος μεταξύ άλλων διετέλεσε με επιτυχία Αντιδήμαρχος Πρέβεζας και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας.

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 1 Απριλίου 2023 20:48:55 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας