Γιορτινές εικόνες παραμονή πρωτοχρονιάς στην Πρέβεζα και η κίνηση στα καταστήματα ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.
Η αγορά στο ιστορικό κέντρο της πόλης γέμισε με κόσμο.
Την εμφάνισή του έκανε με παϊτόνι ο Άγιος Βασίλης, μοιράζοντας γλυκίσματα στα μικρά παιδιά και ευχές σε όλους.
Την ίδια ώρα η Φιλαρμονική Ορφέας παιάνιζε τα κάλαντα.
Σίγουρα από τις ομορφότερες εικόνες για όσους είχαν την τύχη εκείνη την ώρα να περνούν στην αγορά.







Τελευταία ενημέρωση 31 Δεκεμβρίου 2022 15:05:18 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.