Μια όμορφη γιορτή για τα μέλη του διοργάνωσε σήμερα το ΚΑΠΗ Πρέβεζας με αφορμή τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που προσέφερε ο Δήμος δίνοντας την χαρά και την αισιοδοξία που είχαν στερηθεί οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας τα χρόνια της πανδημίας.
Σύμφωνα με πηγές του Δήμου, παρόντες στην γιορτή ήταν ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με τα μέλη και τους εργαζόμενους της δομής εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη για όλους.
Ο κ . Γεωργάκος στις εγκάρδιες συνομιλίες του με τα μέλη του ΚΑΠΗ επεσήμανε ότι “τις μέρες των Χριστουγέννων οφείλουμε να είμαστε ακόμη πιο κοντά στους ευάλωτους συμπολίτες μας”, ενώ υπογράμμισε ότι ο Δήμος δεν θα αφήσει κανέναν μόνο του και θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να στηρίξει εκείνους που έχουν ανάγκη.
Το δικό του καλωσόρισμα απεύθυνε και ο κ. Αργυρός εκφράζοντας το αμέριστο ενδιαφέρον του Δήμου για την τρίτη ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες της.
Οι ηλικιωμένοι ευχαρίστησαν τον δήμαρχο για την όμορφη γιορτή και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αναβάθμιση των υπηρεσιών στο ΚΑΠΗ, ενώ όλοι μαζί δοκίμασαν γλυκίσματα και τραγούδησαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια με την μουσική υπόκρουση του Ντάνου Μηνιάδη.
Τελευταία ενημέρωση 7 Δεκεμβρίου 2022 15:21:35 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.