Πρέβεζα: Αντιδήμαρχος με αντιμισθία κατέθεσε δικαιολογητικά για αποζημίωση συμμετοχής στα δημοτικά συμβούλια

Τι αποφάσισε το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του για το ποιοι θα λάβουν αποζημίωση που δικαιούνται
Πρέβεζα: Αντιδήμαρχος με αντιμισθία κατέθεσε δικαιολογητικά για αποζημίωση συμμετοχής στα δημοτικά συμβούλια_5e04e9149271c.jpeg
News Room16 Νοεμβρίου, 2019 15:240
Τι αποφάσισε το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του για το ποιοι θα λάβουν αποζημίωση που δικαιούνται

Αποζημίωση για τη συμμετοχή του στα Δημοτικά Συμβούλια ζήτησε Αντιδήμαρχος Πρέβεζας ο οποίος μάλιστα λαμβάνει και αντιμισθία για τη θέση του.

Για το λόγο αυτό κατέθεσε και δικαιολογητικά.

Φυσικά σύμφωνα με τον νόμο δεν δικαιούται αποζημίωση για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. κάτι που όφειλε να το γνωρίζει!!

 

Σύμφωνα με το πρακτικό 17/2019 της συνεδρίασης του Δ.Σ. περί «Ορισμού δικαιούχων αποζημίωσης για συμμετοχή στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ.1417/τ. Β ́/25-4-2018Φ.Ε.Κ.», διαβάζουμε μεταξύ άλλων στην εισήγηση του Τμήματος Αιρετών Οργάνων, Δήμου Πρέβεζας:

“Μετά από σχετική ενημέρωση της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου κατέθεσαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι εξής Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Σαριάνογλου Γεώργιος του Παναγιώτη

Κακιούζης Χαράλαμπος του Χρήστου

Πιπιλιδης Λάζαρος του Κων/νου

Λουφέκης Νικόλαος του Γεωργίου

Δήμου Κωνσταντίνος του Παύλου

Ματέρης Κωνσταντίνος του Χαράλαμπου

Λελοβίτης Παναγιώτης του Ιωάννη

οι οποίοι βάσει των παραπάνω διατάξεων δικαιούνται την καταβολή αποζημίωσης για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.”

 

Με βάση και τη σχετική εισήγηση η ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε στο Δ.Σ. σχετικά είναι:

“1. Ορίζει τους παρακάτω δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι βάσει της υπ’ αριθμ. Κ.Υ.Α. απόφασης οικ.11836 (1417/τ.β ́/25-4-2018 Φ.Ε.Κ) δικαιούνται αποζημίωση για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας:

·Σαριάνογλου Γεώργιος του Παναγιώτη, (με την 492/2019 Απόφαση Δημάρχου ορίσθηκε Αντιδήμαρχος από 01/09/2019 έως 31/08/2020, λαμβάνει αντιμισθία, και σύμφωνα με την παρ. 3 του άρ. 33 του Ν. 4483/2017 δ ε ν δικαιούται αποζημίωση για το διάστημα της θητείας του ως Αντιδημάρχου),
·Κακιούζης Χαράλαμπος του Χρήστου,
·Πιπιλίδης Λάζαρος του Κων/νου
·Λουφέκης Νικόλαος του Γεωργίου
·Δήμου Κωνσταντίνος του Παύλου
·Ματέρης Κωνσταντίνος του Χαράλαμπου
·Λελοβίτης Παναγιώτης του Ιωάννη.

2. Καθορίζει το ύψος της καταβαλλόμενης αποζημίωσης ανά συνεδρίαση και έως τέσσερις συνεδριάσεις μηνιαίως, στο ποσό των 42,75€ . Η δαπάνη θα βαρύνει τον Κ.Α. 02.00.6122 με τίτλο: «Αποζημίωση και έξοδα κίνησης Δημοτικών Συμβούλων», του Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019. Η αποζημίωση των ανωτέρω δικαιούχων, θα υπολογισθεί από τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης.

3.Το χρονικό διάστημα βάσει του οποίου θα καταβάλλεται η αποζημίωση στους ανωτέρω δικαιούχους, καθορίζεται κάθε Τρίμηνο.”

 

 

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 09:31:57 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης

Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας