Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στο Υπουργείο Πολιτισμού μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Γεωργίου Διδασκάλου και συνεργατών του, με τον πρόεδρο του ομίλου για την UNESCO Πρέβεζας Ευάγγελου Κατσίμπρα.
Τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση ήταν τα προβλήματα που υπάρχουν στον Αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης καθώς και η σημαντική καθυστέρηση που υφίσταται εκ μέρους του Υπουργείου στη σύνταξη του φακέλου της υποψηφιότητας ένταξης στον κατάλογο των παγκοσμίως προστατευομένων μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.
Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 09:29:57 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.