Συλλαλητήριο για την ακρίβεια στην Πρέβεζα

Απαίτησαν αυξήσεις στους μισθούς και φθηνά είδη πρώτης ανάγκης, ρεύμα και καύσιμα
PREVEZANEWS-H-86
Φωτό: MAGICFOCUS / © ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
News Room6 Οκτωβρίου, 2022 10:270
Απαίτησαν αυξήσεις στους μισθούς και φθηνά είδη πρώτης ανάγκης, ρεύμα και καύσιμα

Φωτογραφίες: MAGICFOCUS (Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση των φωτογραφιών από ιστοσελίδες, η ιδιοποίηση και η χρήση τους στο διαδίκτυο και με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη άδεια από το Πρακτορείο MAGICFOCUS)

To Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ  Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ και σωματεία και φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, προχώρησαν εχθές σε συγκέντρωση μπροστά στο Δημαρχείο Πρέβεζας.

Απαίτησαν αυξήσεις στους μισθούς και φθηνά είδη πρώτης ανάγκης, ρεύμα και καύσιμα.

Στην κινητοποίηση μίλησαν ο Βενετικίδης Θεόδωρος, Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δ.Πρέβεζας, ο Πάρλας Γρηγόρης, Αντιπρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ο Νάνος Βαγγέλης, Πρόεδρος του Σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Φωτό: MAGICFOCUS / © ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Φωτό: MAGICFOCUS / © ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Στην κεντρική ομιλία ο Μισιρλής Γιώργος, Πρόεδρος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, τόνισε  μεταξύ άλλων ότι «12 χρόνια τώρα «ματώσαμε» από τις περικοπές που μας επέβαλαν εναλλάξ και όλες μαζί οι κυβερνήσεις, δε θα  μείνουμε θεατές στην εξαθλίωσή μας!»

Φωτό: MAGICFOCUS / © ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Συνέχισε λέγοντας πως «Δεν μπορεί το 2022 να παρακαλάμε να μην κάνει κρύο στα σπίτια μας».

Και κατέληξε λέγοντας «Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Οργανώνουμε σε κάθε σωματείο, τον αγώνα για τις δικές μας ανάγκες» και παρότρυνε τα σωματεία και τους φορείς να δώσουν την μάχη για την επιτυχία της απεργίας της 9ης Νοέμβρη.

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.

Φωτό: MAGICFOCUS / © ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 6 Οκτωβρίου 2022 10:27:54 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας