Πρόταση στο ΦιλόΔημος για το καταφύγιο αδέσποτων και το στάδιο – Συνεδριάζει το Δ.Σ. Πρέβεζας την Τετάρτη

Τα 34 θέματα της ημερήσιας διάταξης
Πρόταση στο ΦιλόΔημος για το καταφύγιο αδέσποτων και το στάδιο – Συνεδριάζει το Δ.Σ. Πρέβεζας την Τετάρτη_5dfd96c0f0b1e.jpeg
News Room8 Δεκεμβρίου, 2019 17:560
Τα 34 θέματα της ημερήσιας διάταξης

Συνεδριάζει την Τετάρτη, 11/12/19 το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας, στις 18:00 με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Έγκριση υποβολής πρότασης στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” του έργου «Κατασκευή και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Πρέβεζας» στην πρόσκληση Χ, στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων», με τίτλο «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς».

2. Έγκριση υποβολής πρότασης στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” του έργου «Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων στου σταδίου ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ Δήμου Πρέβεζας” στην πρόσκληση IV, στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο: «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».

3. Έγκριση υποβολής πρότασης του έργου με τίτλο : «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες Δήμου Πρέβεζας», στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” , στην πρόσκληση ΙΧ, στον άξονα προτεραιότητας : «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων», με τίτλο : «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες ».

4. Υποβολή πρότασης για ένταξη και χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» / Άξονας Προτεραιότητας 14 «Διατήρηση και προστασία του περιβάλλοντος Προαγωγή της αποδοτικής χρήσης των πόρων (ΤΣ)» προϋπολογισμού 669.602,00€.

5. Αποδοχή ένταξης της Πράξης «ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ» με Κωδικό ΟΠΣ 5035056 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».

6. Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας για το έργο: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ Δ.Δ ΛΥΓΙΑΣΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ » προϋπολογισμού 24.000,00 (με Φ.Π.Α) ευρώ.

7. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Πρέβεζας, για το έτος 2020.

8. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Πρέβεζας, οικ. Έτους 2019.

9. Καθορισμός ενιαίου δημοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού, για το έτος 2020.

10. Καθορισμός του συντελεστή φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων, για το έτος 2020.

11. Καθορισμός τέλους Ακίνητης Περιουσίας Δήμου Πρέβεζας (ΤΑΠ), για το έτος 2020.

12. Καθορισμός τελών κοιμητηρίου Δήμου Πρέβεζας, για το έτος 2020.

13. Καθορισμός τιμής αποκατάστασης ζημιών στους δρόμους του Δήμου Πρέβεζας, για το έτος 2020.

14. Καθορισμός τέλους καθαριότητας στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, για το έτος 2020.

15. Καθορισμός τέλους άρδευσης του Δήμου Πρέβεζας, για το έτος 2020.

16. Καθορισμός τιμής χρήσης βυτιοφόρου, για το έτος 2020.

17. Καθορισμός τέλους χρήσης πεζοδρομίων, πλατειών, περιπτέρων και λοιπών κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Πρέβεζας, για το έτος 2020.

18. Καθορισμός τέλους χρήσης παραλιακών εκτάσεων του Δήμου Πρέβεζας, για το έτος 2020.

19. Καθορισμός τέλους στις εμπορικές διαφημίσεις, για το έτος 2020.

20. Καθορισμός δημοτικού τέλους, τέλεσης πολιτικών γάμων, για το έτος2020.

21. Καθορισμός τιμής τέλους χρήσης κοινόχρηστων χώρων για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, για το έτος 2020.

22. Καθορισμός τέλους προστασίας και περίθαλψης αδέσποτων ζώων Δήμου Πρέβεζας, για το έτος 2020.

23. Καθορισμός τροφείων παιδικών σταθμών και του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Πρέβεζας, για το έτος 2020.

24. Διαγραφή οφειλών κατά του Δήμου λόγω παραγραφής τους.

25. Κατανομή πίστωσης στις Σχολικές Επιτροπές για την κάλυψη Λειτουργικών δαπανών έτους 2019 (Δ ́κατανομή), των Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Πρέβεζας.

26. Καθιέρωση διαφορετικού ωραρίου σε υπηρεσίες της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών έτους 2020.

27. Καθιέρωση διαφορετικού ωραρίου για το Αυτοτελές Τμήμα Δημοτικής Αστυνομίας Πρέβεζας έτους 2020.

28. Χορήγηση άδειας εκμίσθωσης μοτοποδηλάτων.

29. Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ΝΠΔΔ Σχολικής Επιτροπής ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

30. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσίας: «Ναυαγοσωστική κάλυψη ακτών του Δήμου Πρέβεζας για το χρονικό διάστημα από 01 Ιουλίου 2019 έως 31 Ιουλίου 2019».

31. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσίας: «Ναυαγοσωστική κάλυψη ακτών του Δήμου Πρέβεζας για το χρονικό διάστημα από 09 Αυγούστου 2019 έως 31 Αυγούστου 2019».

32. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσίας: «Ναυαγοσωστική κάλυψη ακτών του Δήμου Πρέβεζας για το χρονικό διάστημα από 01 Σεπτεμβρίου 2019 έως 30 Σεπτεμβρίου 2019».

33. Έγκριση 3ου Πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσίας : «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ».

34. Εξέταση διακοπής λειτουργίας για τις εορταστικές περιόδους Χριστουγέννων και Πάσχα των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ Πρέβεζας, ΚΔΑΠ Ν. Σινώπης και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ).

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 09:26:42 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης

Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας