Σε 74 ανέρχονται οι αιτήσεις που εγκρίθηκαν για τα Μέτρα 3.2.2 & 4.2.4 «Παραγωγικές επενδύσεις στην Υδατοκαλλιέργεια», του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020, όπως αυτά προκύπτουν βάσει των κριτηρίων επιλογής Πράξεων που εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Παρακολούθησης του ΕΠΑΛΘ 2014-2020.
Ο συνολικός επιλέξιμος προϋπολογισμός των αιτήσεων ανέρχεται σε 69.731.726,63 ευρώ και Δημόσια Δαπάνη 33.874.139,34 ευρώ.
Στην Ήπειρο εγκρίθηκαν 8 αιτήσεις. Τρεις στην Πρέβεζα και πέντε στη Θεσπρωτία.
Ο συνολικός επιλέξιμος προϋπολογισμός ανέρχεται στα 7.863.678 (3.182.656 στην Πρέβεζα και 4.681.022 στη Θεσπρωτία).
Οι απορριφθείσες αιτήσεις λόγω αρνητικής αξιολόγησης, είναι πέντε (5) συνολικού αιτούμενου προϋπολογισμού 7.622.626,15 ευρώ, ενώ όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΑΑΤ, δεν υπάρχουν επενδύσεις που δεν εγκρίθηκαν λόγω έλλειψης προϋπολογισμού.
Τελευταία ενημέρωση 3 Αυγούστου 2022 12:40:41 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.