«Σπόντες» Γεωργάκου κατά Λιμεναρχείου Πρέβεζας
Φωτό: MAGICFOCUS / © ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Τι είπε σήμερα κατά τη συνεδρίαση του ΔΛΤ
News Room7 Ιουλίου, 2022 16:170
ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ-2021-36
Τι είπε σήμερα κατά τη συνεδρίαση του ΔΛΤ

Αιχμές σε βάρος της Λιμενικής Αρχή Πρέβεζας άφησε σήμερα ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος κατά την εισαγωγική του ομιλία στην συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Όπως είπε ο κ. Γεωργάκος, Πρόεδρος του ΔΛΤ, είναι η τέταρτη φορά που εκπρόσωπος της Λιμενικής Αρχής δεν παραβρίσκεται στη συνεδρίαση.

Σχολιάζοντας την αστυνόμευση στην παραλιακή ζώνη, είπε πως στο ΔΛΤ έχουν φτάσει μόνο 2-3 κλήσεις το τελευταίο διάστημα…

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 7 Ιουλίου 2022 16:18:12 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares