Στην Πρέβεζα διεξάγεται φέτος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εδαφοσφαίρισης Ανδρών Γυναικών.
Οι αγώνες ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στα γήπεδα στην Κυανή Ακτή, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εδαφοσφαίρισης και διοργανωτή τον Σύλλογο «Αμπαλί» Πρέβεζας.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μιας και επίσημα δεν έχει εκδοθεί και αποσταλεί στα τοπικά μμε σχετική ενημέρωση για τους αγώνες, συμμετέχουν περισσότερα από 150 μέλη συλλόγων απ όλη την Ελλάδα.













Τελευταία ενημέρωση 11 Ιουνίου 2022 20:49:20 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.