Την Τρίτη πρόκειται να απολογηθεί στον κ. Ανακριτή, άντρας σε βάρος του οποίου καταγγέλθηκε πράξη η οποία εμπίπτει στο νόμο περί βιασμού.
Την καταγγελία έκανε το πρωί της Παρασκευής στην Αστυνομία νεαρή Αγγλίδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αγγλίδα φέρεται να κατήγγειλε πως η πράξη για την οποία κατηγορείται ο άντρας έγινε στις τουαλέτες καταστήματος στην Πάργα, στο οποίο διασκέδαζε με τις φίλες της. Σύμφωνα πάντα με τα όσα φέρεται να κατήγγειλε, ο άντρας προχώρησε σε χειρονομία προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπεια της.
Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον καταγγελλόμενο και τον συνέλαβαν.
Ο ίδιος, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες αρνείται τα όσα τον κατηγορεί η Αγγλίδα και υπέβαλε μήνυση σε βάρος της για ψευδή καταμήνυση.
Την Τρίτη, ο συλληφθείς, ο οποίος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, πρόκειται να οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.
Τελευταία ενημέρωση 7 Μαΐου 2022 10:36:02 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.