Δήμος Πάργας: Την παίρνει πάνω του και φέτος την ναυαγοσωστική κάλυψη

Προσλαμβάνει 13 ναυαγοσώστες και 2 χειριστές ταχύπλοου
News Room14 Απριλίου, 2022 19:080
ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ
Προσλαμβάνει 13 ναυαγοσώστες και 2 χειριστές ταχύπλοου

Ο Δήμος Πάργας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιήσει την ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων παραλιών με δικά του μέσα και προσωπικό.

Στα πλαίσια αυτά η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πάργας ενέκρινε την πρόσληψη 13 ναυαγοσωστών και 2 χειριστών ταχύπλοου σκάφους  για την κάλυψη των παραλιών Λούτσα, Αμμουδιά, Λίχνος και Βάλτος.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα εκδοθεί η σχετική προκήρυξη, ώστε να στελεχωθεί με το κατάλληλο προσωπικό η προσπάθεια  για την καλύτερη ναυαγοσωστική κάλυψη των λουομένων με το μικρότερο δυνατό κόστος για τους δημότες.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 14 Απριλίου 2022 19:08:49 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares