«Ορφανά» εντοπίστηκαν εκατοντάδες ολοθούρια σήμερα στην παραλία λιμνοθάλασσας «Κοκκάλα» Ακτίου Αιτωλοακαρνανίας, κατά τη διάρκεια ελέγχων για την καταπολέμηση της παράνομης αλιείας, που διενεργεί η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας.
Πολύ πιθανό αυτοί που αλίευσαν το θαλάσσιο είδος να αντελήφθησαν έγκαιρα τους Λιμενικούς και εξαφανίστηκαν, μιας και επιτρέπεται η αλίευση συγκεκριμένου αριθμού ατόμων, αφήνοντας πίσω τους γεμάτα δοχεία.
Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Πρέβεζας εντοπίσθηκαν πέντε δοχεία που περιείχαν 4500 τεμάχια ολοθούρια του γένους «Holothuria spp» τα οποία κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν, καθώς δεν ήταν ζώντα.
Τελευταία ενημέρωση 14 Απριλίου 2022 15:32:15 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.