Πιθανή μείωση πίεσης του νερού αύριο Τετάρτη στην Πρέβεζα

Λόγω εργασιών στον κεντρικό αγωγό από τον σύνδεσμο Λευκάδας
ΒΡΥΣΗ-ΝΕΡΟ-ΥΔΡΕΥΣΗ
Φωτό: FREEPIK
News Room15 Μαρτίου, 2022 15:100
Λόγω εργασιών στον κεντρικό αγωγό από τον σύνδεσμο Λευκάδας

Για πιθανή μείωση της τάσης του νερού στο δίκτυο της Πρέβεζας, αύριο Τετάρτη 16/03,κάνει λόγο η ΔΕΥΑ Πρέβεζας.

Αιτία οι εργασίες που θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Λευκάδας στον κεντρικό αγωγό Υδρευσης.

Οι ώρες που μπορεί να παρατηρηθεί η μείωση είναι από το πρωί έως το μεσημέρι.

 

Τελευταία ενημέρωση 15 Μαρτίου 2022 15:10:13 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter

    [recaptcha size:compact theme:dark]


    Επικοινωνήστε μαζί μας