Δήμος Πρέβεζας: Κοπή πίτας για τους εργαζόμενους

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
PREVEZANEWS-G-172
Φωτό ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
News Room7 Φεβρουαρίου, 2022 11:010
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του για τους εργαζόμενους της Δ.Ε Πρέβεζας,πραγματοποίησε ο Δήμος Πρέβεζας στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος, ο οποίος και εξέφρασε τις ευχές του για υγεία και καλή χρονιά σε όλους,ενώ στην λιτή τελετή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ.Νίκος Γεωργάκος,οι αντιδήμαρχοι κ.κ.Γιάννης Δαρδαμάνης και Γρηγόρης Κουμπής και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός.

Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση την προσπάθεια που καταβλήθηκε και τον αγώνα που δόθηκε από την τοπική κοινωνία για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο κ.Γεωργάκος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το προσωπικό του Δήμου για την συμβολή τους στην προσπάθεια αυτή, υπογραμμίζοντας ότι η υγεία είναι πάντα το σημαντικότερο αγαθό.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το προσωπικό του κάθε Δήμου αποτελεί την “ψυχή”του και χαρακτήρισε λυπηρό το φαινόμενο να αποδυναμώνονται οι υπηρεσίες του μέσω της κινητικότητας.

Ο κ.Γεωργάκος αναφέρθηκε στο νέο οργανισμό υπογραμμίζοντας ότι αυτός δίνει ίσες ευκαιρίες εξέλιξης σε όλους τους υπαλλήλους, ενώ καταλήγοντας τόνισε ότι κοινός στόχος αιρετών και προσωπικού είναι πάντα η παροχή υψηλών υπηρεσιών προς τους δημότες.

Τέλος, να σημειωθεί ότι για την αποφυγή συνωστισμού και την τήρηση των απαιτούμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων αντίστοιχες εκδηλώσεις κοπή πίτας  για τους εργαζόμενους πραγματοποιήθηκαν στο εργοτάξιο του Δήμου και  στις Δ.Ε Λούρου και Ζαλόγγου.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 7 Φεβρουαρίου 2022 11:01:30 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας