
Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από το καλοκαίρι το νοσοκομείο της Πρέβεζας εξοπλίζεται με έναν νέο σύγχρονο αξονικό τομογράφο 16 τομών.
Έτσι προχωρά με εντολή του υπουργού υγείας η διαδικασία στο διαγωνιστικό μέρος, αφού σχετικό έγγραφο έφτασε στους διοικητές των ΥΠΕ για να ενημερώσουν με τη σειρά τους τις διοικήσεις των εμπλεκόμενων νοσοκομείων.
Η προμήθεια του αξονικού τομογράφου, στο νοσοκομείο της Πρέβεζας γίνεται στα πλαίσια της αξιοποίησης της συνολικής συμφωνίας συμβιβασμού μεταξύ Ελλάδος και Siemens και το ύψος της φτάνει στα 23.296.000 ευρώ.
Έτσι το επόμενο διάστημα ξεκινά από το Νοσοκομείο της Πρέβεζας η διαγωνιστική διαδικασία για την προμήθεια του μηχανήματος συνολικού κόστους 250.000 ευρώ.
Τελευταία ενημέρωση 18 Νοεμβρίου 2018 13:37:47 από News Room