Αλλοδαπός βρέθηκε νεκρός στην παραλία Αγίου Σώστη στην Πάργα

Το Λιμενικό ενημερώθηκε από ιδιώτη
ΛΙΜΕΝΙΚΟ-ΣΩΜΑ
Φωτό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ
News Room5 Δεκεμβρίου, 2021 15:340
Το Λιμενικό ενημερώθηκε από ιδιώτη

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Συβότων, από ιδιώτη, για την ύπαρξη άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή ”ΑΓΙΟΥ ΣΩΣΤΗ” Πάργας Ν. Πρεβέζης.

Στην περιοχή έσπευσε ταχύπλοο σκάφος όπου εντόπισε έναν 45χρονο αλλοδαπό χωρίς τις αισθήσεις του, ο οποίος περισυνελέγη από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στο λιμάνι Ηγουμενίτσας.

Ο εν λόγω άνδρας διακομίστηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Συβότων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 5 Δεκεμβρίου 2021 15:34:14 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter

    [recaptcha size:compact theme:dark]


    Επικοινωνήστε μαζί μας