Τη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων με τρία νοσοκομεία ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου για την προμήθεια λοιπού εξειδικευμένου εξοπλισμού, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου COOFHEA2 του προγράμματος Interreg V/A Ελλάδα- Ιταλία 2014-2020.
Συγκεκριμένα οι αποφάσεις αφορούν:
· Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, για με προϋπολογισμό € 1.256.000.
· Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης , μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, με προϋπολογισμό € 184.000.
· Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης, μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Φιλιατών, με προϋπολογισμό € 136.550
Τελευταία ενημέρωση 15 Οκτωβρίου 2021 15:34:27 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.