Το βίντεο προβολής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής που δημιούργησε ο Δήμος Πρέβεζας

Το 6ο Συνέδριο SEEDA-CECNSM 2021 χαιρέτησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας
ΤΕΙ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ-ΠΡΕΒΕΖΑ
News RoomNews Room28 Σεπτεμβρίου, 2021 20:340

Το 6ο Συνέδριο SEEDA-CECNSM 2021 χαιρέτησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας

Στο  6ο Διεθνές Συνέδριο Σχεδιασμού Αυτοματισμού, Μηχανικής Υπολογιστών, Δικτύων Υπολογιστών και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης – Νοτιοανατολικής Ευρώπης (6th South-East Europe Design Automation, Computer Engineering, Computer Networks and Social Media Conference (SEEDA-CECNSM 2021) που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,  στο Ψαθάκι Πρέβεζας,  παρέστη και χαιρέτησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νικόλαος Γεωργάκος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε το βίντεο που έχει δημιουργήσει ο Δήμος Πρέβεζας για την προβολή της του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής.

 

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πρέβεζας ανέφερε:

Φωτό: © MAGICFOCUS

“Κύριε Πρόεδρε και καθηγητές του Παραρτήματος Πρέβεζας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κύριοι καθηγητές της οργανωτικής επιτροπής από  το τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών και το τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου του  6ου διεθνούς συνεδρίου SEEDA-CECNSM 2021, αγαπητοί μας φοιτητές, κυρίες και κύριοι που μας παρακολουθείτε διαδικτυακά.

Ως Δήμαρχος Πρέβεζας έχω την ιδιαίτερη χαρά μέσα σε ένα μήνα να χαιρετίζω ένα ακόμα σημαντικό συνέδριο θεσμό στο Δήμος κατόπιν του 1ου DIGITAL BEACH SUMMIT που διοργάνωσε ο Δήμος Πρέβεζας με απόλυτη επιτυχία στην πρώτη του χρονιά όπου έκανε την κατά γενική ομολογία των συμμετεχόντων και των ειδικών του κλάδου τη μεγάλη διαφορά, κάτι που συζητήσαμε και με την οργανωτική σας επιτροπή και άλλωστε θα έχουμε και συνεργασία στο σχεδιασμό του επόμενου DIGITAL BEACH SUMMIT 2022 στην Πρέβεζα.

Το εν λόγω σημαντικό διεθνές συνέδριο που γίνεται και  σε συνεργασία με το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών και το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας από σήμερα 24 έως και την 26η Σεπτεμβρίου 2021 στην Πρέβεζα, και δε στο Πανεπιστήμιο της Πρέβεζας, αποτελεί ένα σημαντικό πεδίο, ένα σπουδαίο networking στη κομβική ψηφιακή μετάβαση με πολύ σπουδαίες επιστημονικές διεθνείς συμμετοχές. Ο Δήμος Πρέβεζας, η νέα Δημοτική αρχή και εγώ προσωπικά μαζί με τους συνεργάτες μου, θέσαμε τους πυλώνες της εθνικής στρατηγικής 2020-2030 του SMART και του GREEN ψηλά στην ατζέντα μας τόσο ως προς την εξωστρέφεια του Δήμου μας όσο και ως προς την ποιότητα ζωής των Δημοτών μας και  από την 1η Σεπτεμβρίου 2019, ξεκινήσαμε μία στρατηγική και μεθοδευμένη δουλειά στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης όπου και αποτελεί το θέμα των εργασιών του συνεδρίου. Ακριβώς για το λόγο αυτό, κυρίες και κύριοι με χαροποιεί η διοργάνωση του εν λόγω σημαντικού επιστημονικού συνεδρίου στο Δήμο μας και στον τόπο μας ευρύτερα την Ήπειρο που ήδη παίζει δυνατά στον τομέα προσέλκυσης ψηφιακών διεθνών παικτών και με τη συνεργασία όλων μας μπορεί και έχει τη δυναμική να πρωταγωνιστήσει!

Άμεση λειτουργία ψηφιακών εφαρμογών και εργαλείων προς τους Δημότες για την επικοινωνία με το Δήμο και τις υπηρεσίες, επίτευξη της λειτουργίας της CISCO ACADEMY του Δήμου Πρέβεζας με έμφαση στην σπουδαιότητα των ψηφιακών τεχνικών δεξιοτήτων τόσο για την 4η βιομηχανική επανάσταση και όσο ως μέσο εύρεσης εργασίας στους νέους μας με δωρεάν πρόγραμμα CCNA, άμεση χρήση των ψηφιακών εργαλείων κατά την περίοδο της πανδημίας τόσο για την εσωτερική λειτουργία όσο και για την εξυπηρέτηση των πολιτών, υπογραφή MOU σε μία σειρά συνεργασιών με το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών  Δεξιοτήτων στη Θεσσαλονίκη, δημιουργία και ανάπτυξη του καινοτόμου DIGITAL BEACH SUMMIT του Δήμου μας το οποίο θα αποτελέσει το νέο δυναμικό ετήσιο θεσμό όπου θα συναντιέται το οικοσύστημα της ψηφιακής και πράσινης μετάβασης, συνέργεια για την εκπαίδευση σε ψηφιακές τεχνικές δεξιότητες με τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Τρικκαίων, υποβολή ολοκληρωμένων  προτάσεων ψηφιακών λύσεων και εφαρμογών στις προσκλήσεις του Αντώνης Τρίτσης αλλά και στο OPEN MALL και τέλος μία σειρά από δράσεις στα επόμενα έτη όπως η ανάπτυξη κέντρου ψηφιακού μετασχηματισμού αποτελούν κάποιες από τις ενέργειες της νέας Δημοτικής Αρχής την τελευταία διετία.

Η Ελλάδα έχει μία τεράστια ευκαιρία και ίσως την τελευταία μέσα από την αξιοποίηση των δυναμικών οικονομικών εργαλείων είτε στο Ταμείο Ανάκαμψης είτε στο νέο ΕΣΠΑ 2021 -2027 και δεν πρέπει να χαθεί ούτε λεπτό του χρόνου αλλά ούτε και λεπτό του ευρώ με τη βέλτιστη όχι απλά απορρόφησή τους αλλά με τη βέλτιστη κεφαλαιοποίησή τους σε δυναμική κάτι που οι επιστήμονες και ειδικοί που μας ακούνε κατανοούν πλήρως. Είμαστε αισιόδοξοι διότι τόσο το σύγχρονο θαύμα του open.gov αλλά και του ψηφιακού μετασχηματισμού μέσα στην κρίση της πανδημίας αλλά και όλα τα δείγματα της δουλειάς που γίνεται έως σήμερα τόσο σε κεντρικό κυβερνητικό επίπεδο όσο και από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Κυριάκου Πιερρακάκη αποδεικνύουν στην πράξη ότι κάνοντας κάθε μέρα μία μικρή αλλαγή είμαστε στο σωστό δρόμο.

Χαιρετίζω με όλη μου την καρδιά και τη θετική σκέψη τις εργασίες του σημαντικού αυτού συνεδρίου και συνάμα χαιρετίζω και καλωσορίζω στο Δήμο μας τους νέους φοιτητές για το νέο έτος στο τμήμα της χρηματοοικονομικής και λογιστικής του πανεπιστημίου μας που το στηρίζουμε και θα το στηρίξουμε με κάθε δύναμη και σας καλώ να δείτε το σχετικό βίντεο που ετοιμάσαμε.

Καλές εργασίες, καλή επιτυχία!”

 

 

Τελευταία ενημέρωση 28 Σεπτεμβρίου 2021 20:35:12 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στις σελίδες μας στο FACEBOOK PamePreveza.gr και PrevezaNewsgr

Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης

Newsletter

[recaptcha size:compact theme:dark]

Επικοινωνήστε μαζί μας

“Nefelia“ Media Group