
Επιστολή στον Πρόεδρο του Ισραηλιτικού Συμβουλίου, αναφορικά με την πρόταση για φωτογραφική απεικόνιση της Συναγωγής στο κτίριο του ΟΤΕ, απέστειλε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πρέβεζα».
Στην επιστολή αναφέρει:
“Έχει παρέλθει αρκετός χρόνος από την πρότασή μας, που κάνατε αποδεκτή, για την υλοποίηση από μέρους σας της φωτογραφικής απεικόνισης της Συναγωγής στο κτίριο του ΟΤΕ, όπου προϋπήρχε αυτή.
Δεν έχουμε καμία πληροφορία από μέρους σας για την εξέλιξη του θέματος, ενώ για τον ερχομό σας στην πόλη μας ούτε εσείς ούτε ο κύριος Δήμαρχος μας ενημέρωσε.
Επιθυμία μας, όχι τυπική, ήταν να σας καλωσορίσουμε στην πόλη μας όπου οι γονείς και οι παππούδες μας έζησαν για χρόνια αρμονικά και δημιουργικά με τους προγόνους σας που εκπροσωπεί το Συμβούλιό σας .
Ως Σύλλογος ότι προγραμματίζουμε και υποσχόμαστε στα μέλη και τους συμπολίτες μας και εξαρτάται από εμάς, πάντοτε το υλοποιούμε.
Θα σας παρακαλέσουμε λοιπόν, να μας ενημερώσετε εάν ισχύει η δέσμευσή σας για το παραπάνω θέμα και το χρονικό περιθώριο υλοποίησής του.
Σε διαφορετική περίπτωση να στραφούμε προς άλλη κατεύθυνση βοήθειας για να μπορέσουμε να κρατήσουμε ζωντανή στη μνήμη της πόλης τη Συναγωγή και την ιστορία σας”.
Τελευταία ενημέρωση 11 Σεπτεμβρίου 2021 18:09:33 από News Room