Σύγκρουση μοτοσικλέτας με Ι.Χ. στην Ε.Ο. στο Κανάλι

Στο νοσοκομείο ο οδηγός της μοτοσικλέτας
ΕΚΑΒ01
News Room27 Ιουλίου, 2021 19:020
Στο νοσοκομείο ο οδηγός της μοτοσικλέτας

Τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα επί της Ε.Ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας στο Κανάλι στην πρώτη διασταύρωση προς παραλιακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μοτοσικλέτα κινούμενη προς Πρέβεζα συγκρούστηκε με Ι.Χ. το οποίο εισήλθε στην εθνική, από τον παράδρομο της παραλιακής.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 27 Ιουλίου 2021 19:02:53 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter

    [recaptcha size:compact theme:dark]


    Επικοινωνήστε μαζί μας