Φυτεία με 15 δενδρύλλια στον Βουβοπόταμο
Φωτό ΕΛ.ΑΣ.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των καλλιεργητών της
News Room15 Ιουλίου, 2021 14:310
ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ-ΚΑΝΝΑΒΗ-ΒΟΥΒΟΠΟΤΑΜΟΣ
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των καλλιεργητών της

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Αστυνομίας, έπειτα από τον εντοπισμό καλλιέργειας κάνναβης σε δασώδη περιοχή στον Βουβοπόταμο Πρέβεζας.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, εντόπισαν την φυτεία κάνναβης κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης στοιχείων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν τα δενδρύλλια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το πρωί, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν από παραποτάμια δασώδη περιοχή στον Βουβοπόταμο, 15 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,6 έως 1,6 μέτρα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 15 Ιουλίου 2021 14:33:17 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares