
Βροχή έπεσαν σήμερα το μεσημέρι οι κλήσεις για παρκάρισμα επί της οδού Καρυωτάκη αλλά και στην Ελ. Βενιζέλου (παραλιακή) σε Ι.Χ., αλλά και αφαίρεση πινακίδων.
Όλα ξεκίνησαν όταν δύο οχήματα με γερμανικές πινακίδες είχαν παρκάρει δεξιά και αριστερά στο τέρμα της Καρυωτάκη με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η διέλευση φορτηγού προμήθειας καταστημάτων.
Για περισσότερο από μισή ώρα το φορτηγό καθηλώθηκε στο σημείο κόβοντας την κυκλοφορία.
Το Λιμενικό και η Τροχαία που έφτασαν προχώρησαν σε βεβαίωση παραβάσεων σε όλα τα οχήματα που ήταν παρκαρισμένα παράνομα και επί της Καρυωτάκη και επί της Βενιζέλου, ενώ η Τροχαία προχώρησε και σε αφαίρεση πινακίδων οχήματος που είχε παρκάρει ακριβώς στην έξοδο του πεζοδρομίου μπροστά από την ράμπα αναπήρων.
Το απίστευτο βέβαια στην όλη υπόθεση ήταν αυτό που ακούστηκε ως δικαιολογία για το παρκάρισμα του ενός εκ των δύο οχημάτων με γερμανικές πινακίδες.
«Δεν είναι από εδώ, είναι από Γερμανία και δεν γνώριζε ότι στο σημείο αυτό απαγορεύεται το παρκάρισμα» είπε η συνοδός της κυρίας, ιδιοκτήτριας του ενός Ι.Χ., απευθυνόμενη προς τους Αστυνομικούς της Τροχαίας. Για να λάβει την απλή απάντηση ότι, υπάρχει πινακίδα Ρ40.
Και το ερώτημα εύλογο, στη Γερμανία έτσι θα πάρκαραν;
Τελευταία ενημέρωση 15 Ιουνίου 2021 12:56:33 από News Room
Ένα σχόλιο
Γιώργος
15 Ιουνίου 2021 at 22:55
Ναι σίγουρα Γερμανοί θα ήταν,από αυτός που έχουν ως στόχο να έρθουν το καλοκαίρι στο χωριό για να δείξουν στους γείτονες τι αυτοκίνητο αγόρασαν.