Rapid test σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό κάθε Δευτέρα και Τρίτη

Για όσο διάστημα χρειαστεί, τονίζει σε ανακοίνωση ο Δήμος Ζηρού
ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ-ΕΟΔΥ-8
Φωτό: MAGICFOCUS / © ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
News Room23 Μαΐου, 2021 19:120
Για όσο διάστημα χρειαστεί, τονίζει σε ανακοίνωση ο Δήμος Ζηρού

Αύριο (Δευτέρα 24 Μαΐου) και κάθε Δευτέρα (εκτός κάποιου απρόοπτου) από τις 9.15 το πρωί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιεί rapid test Covid 19 στη Φιλιππιάδα, στον χώρο του Δημαρχείου, ενώ την Τρίτη 25 Μαΐου και κάθε Τρίτη, θα διενεργεί ανάλογους διαγνωστικούς ελέγχους στο Θεσπρωτικό.

Σημειώνεται ότι η εξέταση είναι δωρεάν και  απόλυτα ασφαλής. Απαραίτητη είναι η δήλωση του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), και της Αστυνομικής Ταυτότητας, ενώ απαιτείται και η δήλωση τηλεφώνου  επικοινωνίας.

Για την προσέλευση στο χώρο ισχύει η τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό (χρήση μασκών, αποστάσεις κλπ).

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του Δήμος Ζηρού, το κλιμάκιο θα βρίσκεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό «για όσο διάστημα χρειαστεί».

«Η προστασία των συμπολιτών μας και η δημόσια υγεία, είναι πρώτιστες  προτεραιότητες της δημοτικής αρχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα, έχουν διενεργηθεί σε Φιλιππιάδα, Θεσπρωτικό και Κοινότητες του Δήμου μας, 26 προγραμματισμένοι διαγνωστικοί έλεγχοι.

Ευχαριστούμε τους 100άδες συμπολίτες μας για την ανταπόκρισή τους στους διαγνωστικούς  ελέγχους, οι οποίοι αποσκοπούν στην ασφάλεια όλων μας.

Στο δρόμο επιστροφής προς την κανονικότητα θα πρέπει να διατηρήσουμε όλοι την ίδια υπευθυνότητα και ν’ αποφεύγουμε άσκοπους συνωστισμούς και ενέργειες που θα οδηγούσαν σε τυχόν χαλάρωση από τα μέτρα που συστήνουν οι αρμόδιοι φορείς της Πολιτείας» αναφέρει ο Δήμος Ζηρού.

 

Τελευταία ενημέρωση 23 Μαΐου 2021 19:12:18 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας