Στο Δημοτικό Συμβούλιο η αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου Περδίκη – Πυλάδη

Τα θέμα της συνεδρίασης
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ-ΠΕΡΔΙΚΗ-ΠΥΛΑΔΗ
News Room24 Μαρτίου, 2021 19:220
Τα θέμα της συνεδρίασης

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 29/03/21 το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας, με τηλεδιάσκεψη, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Έκδοση ψηφίσματος για την παράταση του τρέχοντος προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας μέχρι το τέλος του 2021, αλλά και την άμεση έναρξη του νέου κύκλου προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για την περίοδο 2021-2022 .

2. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021.

3. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Πρέβεζας, οικ. Έτους 2021.

4. Εξέταση αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ» ΠΡΕΒΕΖΑΣ, με αρ. πρωτ εισερχομένου εγγράφου:5139/1-3-2021, για το ζήτημα της παραλιακής ζώνης περιοχής «Παντοκράτορα» Πρέβεζας.

5. Αξιοποίηση ακινήτου – πρώην στρατοπέδου “Περδίκη – Πυλάδη” από τον Δήμο Πρέβεζας.

6. Τροποποίηση Συστατικής Πράξης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρέβεζας (Δ.Ε.Υ.Α.Π.), π.δ. 495/1985 (ΦΕΚ Α 178/1985).

7. Έκθεση Πεπραγμένων Έτους 2020 Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Πρέβεζας, σύμφωνα με την αριθ. 1 απόφασή της.

8. Έγκριση Κοπής Δέντρου, σύμφωνα με την αριθ. 3 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

9. Γνωμοδότηση για την τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου στα Ο.Τ.1, Ο.Τ.2, Ο.Τ.3, Ο.Τ.4, Ο.Τ.5, Ο.Τ.6, Ο.Τ.7 και έγκριση όρων και περιορισμών δόμησης κατά παρέκκλιση των γενικών και ειδικών διατάξεων του οικισμού Μύτικα Πρέβεζας για την ανέγερση Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, σύμφωνα με την αριθ. 4 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

10. Γνωμοδότηση για ανάρτηση πανό σε δημόσιο χώρο στην Κοινότητα Καμαρίνας, σύμφωνα με την αριθ. 6 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

11. Ίδρυση και Λειτουργία Λαϊκής Αγοράς στην Κοινότητα Πρέβεζας, Δήμου Πρέβεζας, σύμφωνα με την αριθμ. 8 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

12. Κανονισμός Λειτουργίας Λαϊκής Αγοράς στη Δημοτική Ενότητα Πρέβεζας, Δήμου Πρέβεζας, σύμφωνα με την αριθ. 9 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

13. Επανεξέταση αιτήματος δημότισσας, για πρόσβαση με όχημα στην οικία της, οδός «ΝΙΚΛΑΜΠΑ», σύμφωνα με την αριθ. 7 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

14. Έγκριση εκτέλεσης της υπηρεσίας με τίτλο «Εργασίες Πυροπροστασίας – Αυτεπάγγελτου Καθαρισμού Ιδιωτικών Οικοπέδων, Ακάλυπτων Χώρων Και Κλάδεμα Επικίνδυνων Δέντρων Δ.Ε. Πρέβεζας (Πολ. Προστασία 2021) ».

15. Έγκριση εκτέλεσης της υπηρεσίας με τίτλο «Εργασίες Πυροπροστασίας – Αυτεπάγγελτου Καθαρισμού Ιδιωτικών Οικοπέδων, Ακάλυπτων Χώρων Και Κλάδεμα Επικίνδυνων Δέντρων Δ.Ε. Λούρου (Πολ. Προστασία 2020)».

16. Έγκριση εκτέλεσης της υπηρεσίας με τίτλο «Εργασίες Πυροπροστασίας – Αυτεπάγγελτου Καθαρισμού Ιδιωτικών Οικοπέδων, Ακάλυπτων Χώρων Και Κλάδεμα Επικίνδυνων Δέντρων Δ.Ε. Ζαλόγγου (Πολ. Προστασία 2020)».

17. Έγκριση δημιουργίας ΚΕΠ Υγείας και συμβουλευτικού σταθμού άνοιας στο Δήμο Πρέβεζας και καταβολής ετήσιας συνδρομής .

18. Έγκριση πρακτικού – 2ης /2021 απόφασης της αρμόδιας επιτροπής εγγραφών -μετεγγραφών – διαγραφών νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Πρέβεζας για το σχολ .έτος 2020-2021.

19. Εξέταση αίτησης παραχώρησης δημοτικών εκτάσεων για εγκατάσταση μικρού υδροηλεκτρικού έργου ισχύος 160 KW , στον οικισμό Μυρσίνης της Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου Δήμου Πρέβεζας .

20. Εξέταση αίτησης για διακοπή μίσθωσης και διαγραφή οφειλόμενων οφειλών μίσθωσης δημοτικών αγροτεμαχίων στη θέση «ΑΠΑΚΙΤΣΑ» και «ΠΑΡΑΛΕΙΒΑΔΟΣ Α», Κοινότητας Λούρου, Δημοτικής Ενότητας Λούρου, Δήμου Πρέβεζας.

21. Εξέταση αίτησης για παραχώρηση δημοτικού ακινήτου στη Δημοτική Ενότητα Πρέβεζας, Δήμου Πρέβεζας , για κοινωνική εκδήλωση.

22. Εκμίσθωση καλλιεργήσιμων εκτάσεων στην Κοινότητα Στεφάνης, Δημοτικής Ενότητας Λούρου, Δήμου Πρέβεζας.

23. Εκμίσθωση καλλιεργήσιμης έκταση, σχολικής περιουσίας, στην Κοινότητα Χειμαδιού, Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου, Δήμου Πρέβεζας.

 

Τελευταία ενημέρωση 24 Μαρτίου 2021 19:22:28 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας