European Best Destinations: «Αν ψάχνετε για τον ασφαλέστερο προορισμό στην Ευρώπη, διακοπές στην Πρέβεζα»

Και για το 2021 το Μονολίθι μια από τις ασφαλέστερες παραλίες της Ευρώπης
ΜΟΝΟΛΙΘΙ-ΜΠΑΝΙΟ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ-MAGICFOCUS-ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ-1
Φωτό: MAGICFOCUS / © ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
News Room11 Μαρτίου, 2021 14:450
Και για το 2021 το Μονολίθι μια από τις ασφαλέστερες παραλίες της Ευρώπης

Το Μονολίθι στην Πρέβεζα βρίσκεται ανάμεσα στις δέκα ασφαλέστερες παραλίες της Ευρώπης για διακοπές το 2021, που προτείνει ο ταξιδιωτικός οδηγός European Best Destinations.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, οι παραλίες αυτές επιλέχθηκαν με βάση διάφορα κριτήρια, όπως χαμηλότερος αριθμός σοβαρών περιστατικών Covid-19, το μέγεθος τους και ο αριθμός των τετραγωνικών μέτρων που διατίθενται για κάθε άτομο στην παραλία.

Το Μονολίθι βρίσκεται στην 6η θέση μετά τις παραλίες Πόρτο Σάντο, Praia Nova,  Ribeira Grande, Meia Praia στην Πορτογαλία και την Dizac Le Diamant στην Μαρτινίκα.

Σύμφωνα με το European Best Destinations και αναφερόμενο στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Πρέβεζα και το Μονολίθι, κάνει λόγο για μια  από τις ευρωπαϊκές χώρες που έχουν πληγεί λιγότερο από τον κορονοϊό.

«Η Ελλάδα έχει ήδη λάβει πολλά μέτρα ασφάλειας και υγείας για να εξασφαλίσει στους ταξιδιώτες ασφαλείς διακοπές» αναφέρει συγκεκριμένα κι τονίζει «Αν ψάχνετε για τον ασφαλέστερο προορισμό στην Ευρώπη, κάντε κράτηση για τις διακοπές σας στην Πρέβεζα».

Για την παραλία στο Μονολίθι το European Best Destinations τονίζει πως «είναι η κύρια παραλία της Πρέβεζας, με μήκος 22 χλμ και πλάτος έως 80 μέτρα. Αυτή η παραλία είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη» ενώ κάνει λόγο για τα χιλιάδες τετραγωνικά όπου ο επισκέπτης μπορεί να βρει ένα ωραίο σημείο για να τοποθετήσει την ομπρέλα του και καταλήγει πως η Πρέβεζα, «μια περιοχή με μεγάλη γοητεία», έχει και άλλες όμορφες παραλίες καθώς και τουριστικά καταλύματα για όλες τις απαιτήσεις.

«Στην Πρέβεζα έχουν ληφθεί ήδη όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγείας σε καταλύματα, καταστήματα και εστιατόρια. Η Πρέβεζα είναι ίσως ο μοναδικός ηλιόλουστος προορισμός στην Ευρώπη με εξαιρετικά μεγάλες παραλίες, κοντά σε τρία νοσοκομεία και 10 λεπτά από το αεροδρόμιο» αναφέρει ακόμα το European Best Destinations υπογραμμίζοντας πως η Πρέβεζας είναι γνωστή για την «εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής» και όπως σημειώνει «οι χρεώσεις για ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ είναι προσιτές ενώ οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν και καθαρίζονται μεταξύ κάθε ταξιδιώτη».

 

 

Τελευταία ενημέρωση 11 Μαρτίου 2021 14:46:54 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας