Προληπτικά τεστ covid στη Φιλιππιάδα, μετά τα κρούσματα στην δομή προσφύγων, ζητά ο Ν.Καλαντζής

Σε αυστηρή καραντίνα η δομή
ΝΙΚΟΣ-ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ-ΔΗΜΟΣ-ΖΗΡΟΥ
News Room13 Ιανουαρίου, 2021 19:420
Σε αυστηρή καραντίνα η δομή
Δήμαρχος Δ. Ζηρού, Νίκος Καλαντζής

Αυξημένα μέτρα προστασίας (αυστηρή καραντίνα), σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα και στις κοινές υπουργικές αποφάσεις, για τον περιορισμό της διασποράς στην κοινότητα, εφαρμόζονται στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στη Φιλιππιάδα, μετά την συρροή κρουσμάτων στην Δομή.

Αυτό έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Ζηρού, Νίκος Καλαντζής, υπογραμμίζοντας πως οι έλεγχοι στη Δομή θα είναι συνεχείς και η κατάσταση θα επανεξετάζεται διαρκώς.

Ο Δήμος Ζηρού με αίτημά του προς τον ΕΟΔΥ ζήτησε να πραγματοποιηθούν, για δεύτερη φορά, προληπτικά δωρεάν τεστ COVID 19 στη Φιλιππιάδα για τον γενικό πληθυσμό.

Όπως τονίσει ο κ. Καλαντζής, όσον αφορά το ενδεχόμενο διασποράς στον γενικό πληθυσμό λόγω των θετικών κρουσμάτων σε διαμένοντες του Κέντρου Φιλοξενίας, έπειτα από τα αυστηρά μέτρα που αποφασίστηκαν και εφαρμόζονται ήδη στη Δομή, δεν υφίσταται.

Συνιστάται ωστόσο στους πολίτες να συνεχίσουν ν’ ακολουθούν και να τηρούν πιστά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 13 Ιανουαρίου 2021 19:42:12 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας