Κυνηγετικός Σύλλογος Πρέβεζας: Να αφουγκραστούν την κυνηγετική οικογένεια, βουλευτές, Δήμος και Περιφέρεια

Η ανακοίνωση του συλλόγου
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ-ΟΠΛΟ- MAGICFOCUS
Φωτό: MAGICFOCUS / © ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
News Room10 Δεκεμβρίου, 2020 12:301
Η ανακοίνωση του συλλόγου

Να πάρουν θέση και να αφουγκραστούν την κυνηγετική οικογένεια, για την απαγόρευση του κυνηγιού, καλεί με ανακοίνωσή του, τοπικούς βουλευτές, Δημοτική Αρχή και Περιφέρεια ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πρέβεζας.

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

Έχουν ήδη παρέλθει πέντε εβδομάδες lockdown και έχει αναπτυχθεί τόσο από τις Κυνηγετικές Οργανώσεις όσο και από απλούς πολίτες-κυνηγούς, μια ισχυρή, πολύμορφη και σοβαρή επιχειρηματολογία για τους λόγους για τους οποίους η μετακίνηση με sms για την άσκηση της κυνηγετικής δραστηριότητας θα έπρεπε να επιτρέπεται εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας, όπως σωστά έχει προταθεί από το σύνολο των κυνηγετικών οργανώσεων .

Αντ’ αυτού τόσο από πλευράς της πολιτικής προστασίας όσο και γενικότερα της Κυβέρνησης, με τελευταίες τις άστοχες αλλά σκόπιμες δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τους λόγους απαγόρευσης άσκησης της κυνηγετικής δραστηριότητας μέσω της απαγόρευσης των μετακινήσεων, είναι πλέον πασηφανές και αυταπόδεικτο ότι δεν υφίσταται θέμα συγχρωτισμού και μετακίνησης, αλλά της ηθελημένης ιδεοληπτικής στοχοποίησης, δοθείσης της ευκαιρίας της πανδημίας, του ελεύθερου παραδοσιακού κυνηγίου και του κυνηγετικού κόσμου στα όρια του ρατσισμού.

Κατανοούμε τη σοβαρότητα των καταστάσεων και τις δύσκολες στιγμές που διέπεται η χώρα μεσούσης της πανδημίας και βεβαίως σεβόμαστε απόλυτα την ανθρώπινη ζωή, αφού αποδεδειγμένα οι Κυνηγετικές Οργανώσεις με τις δράσεις τους και τη συμμετοχή τους τόσο στην Πολιτική Προστασία όσο και σε ζητήματα δημόσιας υγείας, το αποδεικνύουν καθημερινά.

Παρόλα αυτά όμως αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Απευθυνόμενοι προς την Πολιτική Ηγεσία και δη τον Πρωθυπουργό, επειδή διαθέτει και πολιτική γενναιότητα και σθένος να αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες, να επαναπροσδιορίσει τις θέσεις και τις αποφάσεις του, σεβόμενος τα δίκαια συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των κυνηγών-πολιτών.

Προς δε τους τοπικούς φορείς Βουλευτές, Δημοτική Αρχή και Περιφέρεια προς τους οποίους έχει γίνει ξανά γνωστό το θέμα, να πάρουν θέση και να αφουγκραστούν την κυνηγετική οικογένεια.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 10 Δεκεμβρίου 2020 12:30:12 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Ένα σχόλιο

  • Δημητρης Π

    10 Δεκεμβρίου 2020 at 14:23

    Nαι γιατι τωρα δεν παει κανενας για κυνηγι ! Ας βγουν μια βολτα οι αρμοδιοι που κοιμουνται

    Απάντηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας