Στην αντικατάσταση φθαρμένων στεγάστρων στάσεων και την προσθήκη νέων προχωρά ο Δήμος Πάργας, με στόχο την βελτίωση των συγκεκριμένων υποδομών και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών που αφορά το επιβατικό κοινό και των δύο Δημοτικών Ενοτήτων.
Οι εργασίες ξεκίνησαν με την χωροθέτηση και την κατασκευή των βάσεων στήριξης προκειμένου να τοποθετηθούν στη συνέχεια τα στέγαστρα.
Το έργο προϋπολογισμού 20.996,92 € έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ “Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας”.

Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.