Ιφιγένεια Τέφα: «Το βόλεϊ της Πρέβεζας αναγνωρίζεται σε πανελλήνιο επίπεδο»

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου, έξω από τον χώρο του αθλητισμού - Ο προσωπικός ελεύθερος χρόνος είναι μόνο το βόλεϊ» - Η πρόεδρος του Φιλαθλητικού μιλάει για όλους και όλα στο PREVEZANEWS

News RoomNews RoomNews Room22 Οκτωβρίου 20200
«Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου, έξω από τον χώρο του αθλητισμού - Ο προσωπικός ελεύθερος χρόνος είναι μόνο το βόλεϊ» - Η πρόεδρος του Φιλαθλητικού μιλάει για όλους και όλα στο PREVEZANEWS

«Το βόλεϊ της Πρέβεζας αναγνωρίζεται σε πανελλήνιο επίπεδο» τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο PREVEZANEWS η πρόεδρος του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΓΣ Πρέβεζας, Ιφιγένεια Τέφα.

Μίλησε για την ομάδα των Γυναικών, για την άνοδό της στην Α2 κατηγορία, για τις δυσκολίες που είναι μπροστά, αλλά και για τη φιλοσοφία της ομάδας και τους στόχους από εδώ και πέρα. «Όλα είναι εύκολα εάν αυτό που κάνεις το αγαπάς» είπε συγκεκριμένα.

Γύρισε στο παρελθόν και κατέθεσε ένα «βάρος», όπως είπε πως είχε, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην προσφορά της Πρέβεζας στο βόλεϊ, σε πανελλήνιο επίπεδο.

Εξέφρασε την αγάπη της για το άθλημα, στο οποίο έχει αφιερώσει τα τελευταία εφτά χρόνια, απ όταν και ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου.

Τέλος, μεταξύ άλλων, έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε όσους στηρίζουν την προσπάθεια του Φιλαθλητικού και αναφέρθηκε στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα της, προπονητές και διοίκηση, στην δύσκολη όπως είπε πορεία την φετινή χρονιά, τονίζοντας πως το πρώτο βήμα είναι «να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Μπορεί να είναι δύσκολο όπως είπε, αλλά «θα το παλέψουμε, δεν το βάζουμε κάτω» τόνισε.

Η Ιφιγένεια Τέφα βρίσκεται στην προεδρία του Φιλαθλητικού και του ΑΟ Πρέβεζας εδώ και εφτά χρόνια.

Σπούδασε Γυμναστική Ακαδημία και εργάστηκε ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής.

Ο αθλητισμός αποτελεί για την πρόεδρο του Φιλαθλητικού, μια από τις μεγάλες της αγάπες και όπως τόνισε «Ο προσωπικός ελεύθερος χρόνος για μένα είναι μόνο το βόλεϊ».

«Δεν είμαι άνθρωπος του «έξω». Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου, σαν παλιά αθλήτρια αλλά και σαν γυμνάστρια 30 χρόνια, έξω από τον χώρο του αθλητισμού» συμπλήρωσε.

Όπως είπε, το βόλεϊ αρχικά ήταν ένα άθλημα που δεν είχε παίξει ποτέ.

«Έπαιζα μπάσκετ και ήμουν αθλήτρια του στίβου. Γιατί στο σχολείο, ποτέ κάποιος γυμναστής δεν μας είχε διδάξει το βόλεϊ» είπε, και πρόσθεσε πως η πρώτη επαφή της ήταν σαν φοιτήτρια στην γυμναστική ακαδημία.

«Το αγάπησα πάρα πολύ και ήταν ένα απωθημένο. Παρακολουθούσα σαν φίλαθλος την ομάδα της Πρέβεζας και το βόλεϊ γενικότερα. Και όταν βγήκα στην σύνταξη, μου δόθηκε η ευκαιρία να μπω βαθιά στο βόλεϊ, μέσα από την διοικητική θέση, εδώ και 7 χρόνια».

Η Ιφιγένεια Τέφα σε όλη αυτή την πορεία της από την θέση της προέδρου, έδειξε πως μπορεί να καταφέρει πράγματα, κάτι που αποδείχθηκε με την άνοδο του Φιλαθλητικού στην Α2 κατηγορία Γυναικών.

Για την εξέλιξη αυτή είπε πως το πρώτο μέλημα είναι να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. «Δεν έχουν πάρει τα μυαλά μας αέρα, ξέρουμε που βρισκόμαστε. Θα το παλέψουμε. Δεν το βάζουμε κάτω» είπε συγκεκριμένα.

Το πρωτάθλημα ξεκινά το Σάββατο στις 24 Οκτωβρίου, με τον πρώτο αγώνα του Φιλαθλητικού εντός έδρας με την Αργό Βόλου.

Είναι μια ομάδα που και αυτή μπήκε φέτος στην κατηγορία έχει κάνει μεταγραφές και είναι πάρα πολύ ενισχυμένη.

Ε: «Πήρες την ομάδα από το «0» ας πούμε, έφτιαξες το team το προπονητικό, το ΔΣ και τώρα φτάσαμε στην Α2. Τι σημαίνει αυτό»?

Α: Η Α2 είναι μια δύσκολη κατηγορία με πολύ καλές ομάδες, που έχουν χρόνια σε αυτή.

Πέντε ομάδες είναι από την Θεσσαλονίκη. Το πρωτάθλημα χωρίζεται στον βορά και στον νότο. Στον βορά έχουμε 16 ομάδες που ξεκινούν από την Πρέβεζα έως Αλεξανδρούπολη.

Έγινε ο διαχωρισμός σε 8 και 8 ομάδες που αποτελούν τους δύο υποομίλους.

Στον δικό μας όμιλο είναι ο Φιλαθλητικός, ο ΓΣ Γιάννινα, που είναι η τέταρτη ή πέμπτη χρονιά στην κατηγορία, ο Ασκληπιός Βόλου και αυτός με πολλά χρόνια στην κατηγορία. Είναι δύο ομάδες από Λάρισα, δύο πολύ καλές και ιστορικές ομάδες, ο ΕΑΛ και ο Φιλαθλητικός που έχει παίξει και Α1, η Αργό Βόλου, η Νέα Γενιά (Θεσσαλονίκη) που τερματίζει κάθε χρόνο στην πρώτη τριάδα και μια νεοφώτιστή ο Ηρακλής Γέφυρας (Θεσσαλονίκη).

Θα ακολουθήσει ένα μίνι πρωτάθλημα (το οποίο έκανε η ομοσπονδία για να μην παιχτούν «παιχνίδια» στο τέλος) και στο οποίο θα συμμετέχουν οι 4 πρώτες ομάδες από κάθε υποόμιλο, με βάση την βαθμολογική κατάταξη. Επίσης από την 5η θέση μέχρι την 8η θα γίνει πάλι ένα μίνι πρωτάθλημα για να ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα πέσουν.

Ε: Θα πέσουν πολλές ομάδες?

Α: Θα είναι αρκετές.

Θα πέσουν σίγουρα τέσσερις ομάδες και θα εξαρτηθεί από την pre league, μια κατηγορία πριν την Α1, ποιες ομάδες από το βορά ή από τον νότο, θα παραμείνουν ή θα πέσουν.

Ε: Θα υπάρχουν ταξίδια έως Αλεξανδρούπολη?

Α: Σε δεύτερη φάση θα φτάσουμε πιστεύω πολύ πιθανό έως και Αλεξανδρούπολη.

Ε: Ποιες κινήσεις έγιναν για να μπορέσει η ομάδα να «σταθεί» με αξιώσεις στην κατηγορία?

Α: Η ομάδα ενισχύθηκε, γιατί δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε σε αυτή την κατηγορία αλλιώς.

Απ όταν ανέλαβα, πριν από 7 χρόνια, προσπάθησα να περάσω την φιλοσοφία ότι πρωταρχικό ρόλο θα έχουν τα παιδιά που προέρχονται από τις δικές μας ακαδημίες. Θέλουμε να δώσουμε μια συνέχεια και κυρίως στα παιδιά που ξεκίνησαν πολύ μικρά, να έχουν μια πορεία στο βόλεϊ.

Όμως αυτό δεν είναι εφικτό, γιατί οι απαιτήσεις στην Α2 είναι πολλές.

Θέλω εδώ να αναφέρω ένα βάρος που έχω…

Την πρώτη χρονιά που ανέλαβα τις δύο ομάδες, γιατί εκτός από το γυναικείο είναι και το αντρικό βόλεϊ, η αντρική ομάδα ανέβηκε στην Α2. Κατά κακή συγκυρία έξι βασικοί παίχτες της ομάδας έγιναν φοιτητές και δεν αποδεχθήκαμε τη συμμετοχή μας στην Α2 των ανδρών. Δεν είχαμε το υλικό. Ίσως και σαν νεοφώτιστη εγώ πρόεδρος δεν το τόλμησα, το φοβήθηκα.

Τώρα έχοντας διαφορετική εμπειρία, είπαμε φέτος να τολμήσουμε.

Κάναμε πέντε μεταγραφές. Πήραμε μια παίκτρια από τα Σκόπια την Ana Fasuleva. Με υποσχετική από την Αργυρούπολη την Μάρθα Guibert. Την πασαδόρο Θεοδωράκη Ναταλία από τα Γιαννενα, την Μαρίνα Κούκα που έπαιζε επίσης Γιάννενα και τελευταίο απόκτημα από το ΓΣ Άρτας την Άνζελα Σάρκα.

Όλες οι άλλες παίκτριες είναι δικές μας, παλιές και νέες και έτσι στελεχώνεται η ομάδα των γυναικών.

Με προπονητή τον καταξιωμένο Πέτρο Παπαδόπουλου. Kαι σαν βοηθό τον Βασίλη Τσουμάνη και γυμναστή τον Δημήτρη Γεωργοπέτρη. Αυτό είναι το έμψυχο υλικό.

Δεν έχουν πάρει τα μυαλά μας αέρα, ξέρουμε που βρισκόμαστε και πρώτο μας βήμα είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία, κάτι που για εμάς είναι δύσκολο, θα το παλέψουμε, δεν το βάζουμε κάτω

Ε: Έχουμε μεταγραφές, ταξίδια  και άλλα έξοδα που αυξάνουν τις οικονομικές υποχρεώσεις

Α: Είναι ο ρουχισμός, ιατρική περίθαλψη, διατροφή, ενοικίαση κατοικιών διαμονής των ξένων παικτριών. Οι αμοιβές οι οποίες μπορεί να μην είναι μεγάλες, οι χαμηλοί μισθοί των προπονητών. Με τον υπολογισμό που έχουμε κάνει μπορεί να φτάσουμε και τις 40.000 ευρώ για όλη τη σεζόν.

Ε: Πως καλύπτονται αυτά τα έξοδα?

Α: Η πολιτεία σε κεντρικό επίπεδο δεν παρέχει στις ομάδες εδώ και χρόνια καμία οικονομική βοήθεια, αν και φέτος με την εγγραφή μας στο μητρώο της Γ.Γ. Αθλητισμού, έχει υποσχεθεί ο υπουργός πως θα δώσει κάποια χρήματα στις ομάδες, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις. Και εμείς πληρούμε αυτές τις προϋποθέσεις και στο γυναικείο και στο αντρικό βόλεϊ.

Τώρα σε τοπικό επίπεδο οι παροχές που έχουμε είναι η χρήση του γυμναστηρίου του ΔΑΚ για τη διεξαγωγή των αγώνων και την προπόνηση των αγωνιστικών τμημάτων σε επίπεδο ανδρών και γυναικών.

Σε αναπτυξιακό επίπεδο, ακαδημίες, πανκορασίδες, κορασίδες και νεάνιδες, μας δίνονταν πάντα τα γυμναστήρια των σχολείων.

Φέτος όμως υπήρχε ένα πρόβλημα λόγο κορονοϊού, αλλά είμαι στην ευχάριστη θέση, να σου πω ότι πάρθηκε τελικά η απόφαση με τις δεσμεύσεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου να χρησιμοποιηθούν.

Και ένα άλλο φέτος που θα μας ανακουφίσει σε ένα βαθμό, είναι ότι με βάση τον νέο αθλητικό νόμο, οι δήμοι είναι υποχρεωμένοι να εξασφαλίζουν στις ομάδες που αγωνίζονται σε εθνικό επίπεδο, όπως είμαστε εμείς, μια επιχορήγηση που θα αφορά στις μετακινήσεις.

Είχαμε μια συνάντηση με τον δήμαρχο. Ήταν ενημερωμένος και μας υποσχέθηκε πως θα το περάσει στην επόμενη οικονομική επιτροπή.

Άλλη μια σημαντική πηγή εσόδων είναι οι χορηγίες από συμπολίτες μας, επαγγελματίες και μη. Και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί είναι μια σημαντική οικονομική ανάσα για εμάς.

Ε: Πόσο εύκολο είναι να βρεθεί ο χορηγός σήμερα, μιας και «απαιτεί» το ανταποδοτικό όφελος της διαφήμισης?

Α: Καταλαβαίνουμε ότι φέτος είναι μια δύσκολη χρονιά, και όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, ότι λόγω κορονοϊού, τα οικονομικά δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Παρ όλα αυτά είχαμε την βοήθεια τους η οποία είναι πολύ σημαντική.

Εμείς αναλαμβάνουμε την υποχρέωση στο site της ομάδας να υπάρχει μόνιμη διαφήμιση. Επίσης με τις πινακίδες στο ΔΑΚ και άλλους τρόπους που είμαστε σε συνεννόηση για φέτος όπως μέσα από τηλεοπτική μετάδοση και με Live streaming στο διαδίκτυο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τους χορηγούς, όπου θα αναφερθούν εκτενέστερα στην παρουσίαση της ομάδας που έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε.

Θέλω όμως να αναφερθώ σε έναν συμπατριώτη μας, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Γερμανία και μας βοήθησε οικονομικά. Και είναι ιδιαίτερη η χαρά για εμάς. Είναι ο κ. Ξεμολιάρης. Μόλις του έγινε αναφορά για την ομάδα, ενδιαφέρθηκε και βοήθησε οικονομικά, στέλνοντας μας χρήματα.

Να τονίσω πως δεν υποτιμώ κανένας και ούτε βάζω τους άλλους χορηγούς σε δεύτερη μοίρα. Απλώς επειδή είναι μακριά και πιστεύω πως ηθικά και μόνο πρέπει να τον ευχαριστήσουμε.

Ε: Οι μετακινήσεις εκτός έδρας πόσο μπορεί να φτάσουν σε κόστος?

Α: Αρκεί να σου πως ένα μέγεθος έτσι απλά. Ένα ταξίδι για φιλικό αγώνα στην Πάτρα, στοίχισε 500 με 600 ευρώ.

Στα Γιάννενα, που είμαστε και δίπλα, στοίχισε 300 ευρώ.

Και είναι ένα θέμα εδώ, γιατί μειονεκτούμε. Στην δική μας ένωση στην ΕΣΠΕΔΕ, περιλαμβάνονται ομάδες από μακριά.

Δεν έχουμε ομάδες κοντά, εκτός από τον ΓΑΣ, σε αυτή την κατηγορία και οι αποστάσεις με τις άλλες ομάδες είναι μεγάλες, και δεν είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε πολλούς φιλικούς αγώνες. Όπως π.χ. ομάδες από την Θεσσαλία έχουν δώσει πάνω από δέκα φιλικούς αγώνας. Ήταν ένα μειονέκτημα για εμάς.

Ε: Ένα καυτό κομμάτι είναι στο ΔΑΚ ο φωτισμός, ο καθαρισμός, η θέρμανση. Τι γίνεται με αυτά τα ζητήματα λαμβάνοντας υπόψη πως η κατηγορία απαιτεί κάποια στάνταρ στις εγκαταστάσεις που γίνονται οι αγώνες?

Α: Με τον φωτισμό ενημερώθηκα πως θα αντικατασταθεί όλος στο ΔΑΚ. Θα πρέπει στις 24 του μήνα να είμαστε έτοιμοι και η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι προχωράει.

Αναφορικά με τον καθαρισμό, υπάρχει υπόσχεση ότι θα μπει μια καθαρίστρια.

Το καταλαβαίνουμε και εμείς ότι είναι πολύ πιεστικό το πλαίσιο. Θα αναλάβουμε και οι ομάδες κάποιο βάρος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια που δεν υπήρχε καθαρίστρια. Σε κάποιες περιπτώσεις είχαμε καθαρίστρια, αλλά εξαρτάται από το τι θα αναλάβει ο δήμος.

Όσον αφορά στην θέρμανση, υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι, ανεξάρτητα από τον κορονοιό. Θα πρέπει να έχει το γυμναστήριο μια συγκεκριμένη θερμοκρασία για να γίνει ο αγώνας και είναι στην ευχέρεια των διαιτητών να τον διακόψουν και να καταχωρηθεί η νίκη στην ομάδα που φιλοξενείται.

Λόγω της ιδιότητάς μου και σας μέλος της ΕΣΠΕΔΕ αλλά και σαν μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ, έχω γυρίσει αρκετά γήπεδα στην Ελλάδα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως έχουμε ένα από τα καλύτερα γήπεδα.

Λίγα είναι σαν το ΔΑΚ, αλλά είναι εγκαταλειμμένο. Δεν ξέρω για ποιους λόγους δεν το φροντίζουν.

Ένα άλλο σοβαρό θέμα είναι ο μόνιμος φύλακας ο οποίος πρέπει να ελέγχει και να είναι γνώστης των χώρων και των προβλημάτων αυτών και να μπορεί να δίνει άμεση λύση σε ορισμένα θέματα που προκύπτουν. Θα πρέπει να γίνεται τακτικά συντήρηση. Υπάρχουν σημεία που μπαίνει νερό τον χειμώνα και στο μέλλον θα προκληθούν μεγαλύτερα προβλήματα.

Ε: Ο Δήμος τι λέει?

Α: Περιμένουμε την υλοποίηση κάποιων θεμάτων από τον Δήμο γιατί δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε αυτό για το οποίο προσπαθούμε εδώ και τόσο καιρό.

Ε: Βέβαια δεν είναι μόνο ο Φιλαθλητικός…

Α: Φυσικά. Είναι και το αντρικό τμήμα, η αντρική ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω εκτός από το προπονητικό team στις γυναίκες και αυτό στους άντρες που είναι ο Νίκος Ρούσσος αλλά και στις ακαδημίες που είναι ο Κώστας Σούλας.

Όπως αντιλαμβάνεσαι χρησιμοποιούμε προπονητές από την Πρέβεζα και παιδιά που φόρεσαν και τίμησαν την φανέλα της ομάδος και πιστεύω πως όσο θα είμαι εγώ εδώ, αυτή θα είναι η τακτική μας, να χρησιμοποιούμε παιδιά από την Πρέβεζα, γιατί πονάνε και αγαπάνε την ομάδα.

Με πολύ καλό ρόστερ θα κατέβει στην Β Εθνική και το τμήμα των αντρών. Και εδώ πάντα έχουμε επιτυχίες. Αρκεί να αναφέρω πως η ομάδα των εφήβων και των παίδων, φτάνει μέχρι την ημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος που είναι οι 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Ε: Πως βλέπεις το βόλεϊ στην Πρέβεζα?

Α: Το βόλει της Πρέβεζας αναγνωρίζεται σε πανελλήνιο επίπεδο.

Στην ομοσπονδία, σαν μέλος που είμαι, κάθε φορά που έχουμε συνεδρίαση οι παλιότεροι ρωτούν για την Πρέβεζα και που βρίσκεται το βόλεϊ.

Το βόλεϊ της Πρέβεζας έχει δώσει παίχτες με υποσχετική για έναν χρόνο, σε 20 περίπου σωματεία σε όλη την Ελλάδα.

Είναι ένα μειονέκτημα για εμάς αυτό, από την πλευρά ότι εμείς δεν διαθέτουμε μεγάλο πανεπιστήμιο και έτσι οι παίκτες φεύγουν. Και δυστυχώς έως τώρα από το ΤΕΙ, μόνο μια παίκτρια και άλλη μια φέτος είχαμε την πολυτέλεια να έχουμε.

Θα φύγουν τα παιδιά από την Πρέβεζα σε μεγαλύτερες πόλεις και θα αναζητήσουν εκεί άλλη ομάδα.

Η Πρέβεζα, έχει βοηθήσει και σε πανελλήνιο επίπεδο το βόλεϊ με αυτόν τον τρόπο, αλλά και με τη συμμετοχή παικτών και στις εθνικές ομάδες.

Παλαιότερα ο Χρύσανθος Κυριαζής. Αυτή τη στιγμή ο Ζήσης Δημήτρης, το βασικό λίμπερο της Εθνικής, η Βάσω η Κοσμίδου, που έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής ελπίδων.

Πιστεύω στο μέλλον, να έχουμε και συμμετοχή και άλλων παικτών μας στις εθνικές ομάδες.

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μου σε διοικητικό επίπεδο.

Τον Κώστα Βενετίδη αν και μη πρεβεζάνος έχει αγκαλιάσει και βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα σαν γενικός γραμματέας.

Επίσης τον παλιό γνώριμο του βόλεϊ, Βασίλη Κωστούλα καθώς και τον Σπαή Θεοδόση αλλά και όλους όσους βοηθάνε με τον τρόπο τους στην ομάδα.

Να ευχαριστήσω τέλος όλα εκείνα τα μμε που κατά καιρούς μας έχουν βοηθήσει.

Ε: Είσαι μέλος του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας. Πόσο εύκολο είναι για μια πρόεδρο από την επαρχία  να ανταποκριθεί σε αυτές τις επιπλέον  υποχρεώσεις?

Α: Προ κορονοϊού είχαμε κάθε μήνα μια συνάντηση με ΔΣ στην ομοσπονδία. Ήμουν παρούσα. Είχαμε και τις υποχρεώσεις στο τμήμα της ανάπτυξης να πηγαίνουμε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας με τους ομοσπονδιακούς προπονητές για την ανίχνευση ταλέντων.

Μπορέσαμε δύο συνεχόμενα καλοκαίρια, με τη βοήθεια της ομοσπονδίας, του Φιλαθλητικού και του Δήμου, αλλά και με τη στήριξη επαγγελματιών της πόλης, και φέραμε την προετοιμασία, τη μια χρονιά της εθνικής πανκορασίδων και την επόμενη χρονιά την εθνική κορασίδων.

Η ομοσπονδία έμεινε πολύ ευχαριστημένη από την φιλοξενία και σίγουρα θα είχαμε και φέτος, αλλά λόγω κορονοιού δεν έγινε.

Έχω συμμετάσχει σε αποστολές με την ομοσπονδία και τα αναπτυξιακά τμήματα και στο εξωτερικό.

Είναι φέτος η τέταρτη χρονιά. Και φέτος μου έγινε πρόταση να συμμετάσχω ξανά και δέχθηκα.

Θα ήθελα να βοηθήσω για μια ακόμη φορά τη διοίκηση του Γιώργου Καραμπέτσου.

Ο αθλητισμός αποτελεί για μένα μια από τις μεγάλες μου αγάπες. Ο προσωπικός ελεύθερος χρόνος για μένα είναι μόνο το βόλεϊ.

Άρα όλα είναι εύκολα εάν αυτό που κάνεις το αγαπάς.

 

 


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Βαθμολογήστε το άρθρο:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης

Newsletter

[recaptcha size:compact theme:dark]

Επικοινωνήστε μαζί μας

“Nefelia“ Media Group