
Άγιο φαίνεται πως είχαν οδηγός και συνοδηγός αυτοκινήτου που στην προσπάθειά του να αποφύγει, σύμφωνα με πληροφορίες άλλο όχημα, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε κολόνα και μάντρα σπιτιού.
Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 14.30 επί της οδού Λασκαράτου στην Πρέβεζα.
Ι.Χ., κινούμενο με κατεύθυνση προς την πόλη της Πρέβεζας, με δύο επιβαίνοντες έπεσε πάνω σε σιδερένια κολόνα.
Η πρόσκρουση ήταν ισχυρή.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, το συγκεκριμένο Ι.Χ. στην προσπάθεια του να αποφύγει άλλο Ι.Χ. που εξήλθε από τον παράδρομο, καβάλησε το κράσπεδο και χτύπησε πάνω στην κολόνα και σε μάντρα οικίας.
Οι δύο επιβαίνοντες στο όχημα, που τραυματίστηκαν ελαφριά, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας για τις πρώτες βοήθειες.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.
Τελευταία ενημέρωση 25 Αυγούστου 2020 15:47:30 από News Room
Ένα σχόλιο
Boris the spider
25 Αυγούστου 2020 at 20:43
Έκανε που έκανε την παρέμβαση ο “άγιος”..γιατί δεν την έκανε 3 δευτερόλεπτα νωρίτερα να μην γίνει καθόλου το τρακάρισμα??