Εντολή για την ακύρωση όλων των πολιτιστικών και λοιπών εκδηλώσεων έως και 31 Αυγούστου έδωσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος στους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου.
Νωρίτερα με απόφαση της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Π. Ηπείρου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) αναστέλλονται έως 31 Αυγούστου οι εκδηλώσεις σε όλη την Ήπειρο.
“Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Περιφέρειας Ηπείρου και της εθνικής κυβερνητικής στρατηγικής αντιμετώπισης της πανδημίας COVID 19, με άμεση ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος έδωσε σχετική εντολή στους αρμόδιους στο Δήμο για την ακύρωση όλων των πολιτιστικών και λοιπών εκδηλώσεων έως και στις 31 Αυγούστου 2020 όπως ορίστηκε” αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Πρέβεζας.
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Ένα σχόλιο
Fotis
19 Αυγούστου 2020 at 21:40
Επιτέλους πρυτάνευσε η λογική έστω και αργά…Έπρεπε να επέμβει πρώτα η Περιφέρεια ;