ΜΟΘΕ Πρέβεζας: Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

Η ανακοίνωση
News Room24 Ιουνίου, 2020 13:570
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ-ΜΕΡΑ-ΚΑΤΑ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Η ανακοίνωση

Ως είθισται η 26η Ιουνίου έχει οριστεί ως  Παγκόσμια Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησης τους. Το θέμα της φετινής καμπάνιας συμπυκνώνεται στην φράση «Καλύτερη ενημέρωση για καλύτερη θεραπεία».

Είναι γεγονός πως η παραπληροφόρηση αναφορικά με τις ουσίες αποτελεί τροχοπέδη για την αντιμετώπιση του φαινομένου και συμβάλλει στην δημιουργία αρνητικών στερεοτύπων τόσο έναντι των ατόμων που προβαίνουν σε χρήση ή κατάχρηση ψυχότροπων ουσιών αλλά και έναντι των παρεχόμενων προς αυτούς υπηρεσίες.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε και να θυμόμαστε όλοι είναι ότι η εξάρτηση είναι ασθένεια δεν είναι επιλογή.

Ο χρήστης εξαρτησιογόνων ουσιών είναι και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ασθενής. Η απεξάρτηση είναι μια μακρά και δύσκολη διαδικασία με πολλές ματαιώσεις και δυσκολίες.  

Ωστόσο, όλοι αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία στην ζωή.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 24 Ιουνίου 2020 13:57:10 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares