Πρέβεζα: Ακρόαση οικείων της ηλικιωμένης στον Εισαγγελέα

Τι δήλωσαν μέσω του δικηγόρου τους
ΤΣΕΝΤΣΕΡΗΣ-ΜΙΧΑΛΗΣ
News Room24 Ιουνίου, 2020 11:020
Τι δήλωσαν μέσω του δικηγόρου τους

Συνοδεία του δικηγόρου τους, Μιχάλη Τσεντσερή, οικεία πρόσωπα της ηλικιωμένης γυναίκας, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί ακρόαση στον Εισαγγελέα Πρέβεζας.

Μέσω του δικηγόρου τους δήλωσαν:

«Πρόκειται για ένα από τα πιο βίαια και σκληρά εγκλήματα που έχουν τελεστεί στην πόλη της Πρέβεζας και μάλιστα εις βάρος μιας ανυπεράσπιστης ηλικιωμένης γυναίκας.

»Πρωτίστως θα πρέπει να ευχηθούμε η παθούσα να ξεπεράσει τη σκληρή δοκιμασία που έχει υποστεί και να επιστρέψει υγιής κοντά μας.

»Όμως θα πρέπει να επισημάνουμε ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή και κυρίως σεβασμός στο πρόσωπό της, από όλους, ώστε να μην προσβάλλεται η τιμή και η υπόληψή της με ανυπόστατες και αστήριχτες φήμες και «σενάρια», που μόνο δυσφημούν και δεν δικαιολογούν με κανένα τρόπο το αποτρόπαιο έγκλημα, προκαλώντας επιπλέον πόνο και θυμό στους οικείους της, οι οποίοι θα είναι αμείλικτοι σε αυτό το θέμα.

»Οι αρμόδιες αρχές θα πράξουν τα δέοντα και πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη σ’ αυτές».

 

 

Τελευταία ενημέρωση 24 Ιουνίου 2020 11:02:01 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας