Δήμος Πρέβεζας: Ξεκίνησαν οι συσκέψεις για τον τουρισμό

Με κυρίαρχο στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής
ΣΥΣΚΕΨΗ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΔΗΜΟΣ-ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Φωτό Γ.Τ. Δήμου Πρέβεζας
News Room13 Μαΐου, 2020 14:500
Με κυρίαρχο στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής

Σύσκεψη με τους εκπροσώπους των Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων του Δήμου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Λεωνίδας Αργυρός, το μέλος της Επιτροπής και δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Αλεξανδρής, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Ιωάννης Μπούρης, ο αντιπρόεδρος Χρήστος Κοτσίνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Πρέβεζας Δημήτρης Ντούσιας και ο Γεν. Γραμματέας της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδας Δημήτρης Ευθυμίου.

Φωτό Γ.Τ. Δήμου Πρέβεζας

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πρέβεζας:

Ο κ. Αργυρός ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις εξελίξεις που υπάρχουν αναφορικά με την έναρξη αλλά και τα πρωτόκολλα κάτω από τα οποία θα λειτουργήσει η φετινή τουριστική περίοδος, υπογραμμίζοντας ότι η Πρέβεζα αποτελεί έναν ασφαλή προορισμό ο οποίος βρίσκεται κοντά σε δύο Νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό (Ιωάννινα και Πάτρα) και παρέχει πλήρη υγειονομική κάλυψη στο δικό της Νοσοκομείο ενώ διαθέτει μεγάλη ακτογραμμή καθώς και καταλύματα που ευνοούν την αποφυγή συγχρωτισμού για τους επισκέπτες.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Πρέβεζας είναι αυτά που το επόμενο διάστημα θα προβληθούν στοχευμένα στα κεντρικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος αφού άκουσε τις τοποθετήσεις των παρευρισκομένων ανέφερε ότι η επικοινωνία του Δήμου με τους υπεύθυνους του τουρισμού είναι καθημερινές, υπογραμμίζοντας ότι η προβολή της περιοχής θα επιτευχθεί και μέσω της ΚΕΔΕ αλλά και τις συνεργασίες που έχει ο Δήμος με φορείς όπως το Δίκτυο Πάφου.

«Θα κάνουμε το παν για να προβάλλουμε τα ισχυρά πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή η Πρέβεζα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργάκος

δηλώνοντας για μια ακόμη φορά ότι ο Δήμος, σε όσα τον αφορούν, θα σταθεί δίπλα στους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους του τουρισμού και της εστίασης με συγκεκριμένες δράσεις ώστε να υπάρξουν όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες.

Αύριο  στις 12 το μεσημέρι  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη συνάντηση με τους εκπροσώπους των Ξενοδόχων της περιοχής.

 

Δ.Τ.

 

Τελευταία ενημέρωση 13 Μαΐου 2020 14:50:10 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας