Δήλωση Κώστα Μπάρκα για τους πεσόντες εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς πατριώτες της Κρυοπηγής

Τι δήλωσε ο Βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ
ΜΠΑΡΚΑΣ-1704
News Room17 Απριλίου, 2020 13:300
Τι δήλωσε ο Βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ

Υποκλινόμαστε στη θυσία και τιμούμε τη μνήμη των πεσόντων συμπατριωτών μας, εκτελεσθέντων από το μίσος και τον φανατισμό των αρνητών της αξίας της ζωής και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Στα χρόνια που ακολούθησαν της θυσίας των ηρώων αυτών, οι γενιές που ήρθαν αγωνίστηκαν με κόπο να φανούν αντάξιοι της θυσίας τους. Αλλού τα καταφέραμε, αλλού έχουμε δρόμο ακόμη. Η παρακαταθήκη που μας άφησε η θυσία των εκτελεσθέντων Κρυοπηγιωτών είναι να μην αφήσουμε το μίσος και τον σκοταδισμό να καθορίσει το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης. Είναι μια διαρκής υποχρέωση απέναντι στους νεκρούς μας.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική καμπή, που αντιμετωπίζουμε ως ανθρωπότητα έναν άγνωστο εχθρό. Είναι στο χέρι μας να αντιπαρατεθούμε με εφόδιά μας την αξία της ανθρώπινης ζωής, την αξιοπρέπεια, την προσφορά στον συνάνθρωπο, την ειρηνική συνύπαρξη. Είναι τα έργα της Ειρήνης, τα έργα που θα καταφέρουμε όλοι μαζί ως ανθρωπότητα, αυτά που δίνουν κάθε στιγμή που περνά, αξία στη θυσία των πεσόντων παιδιών της μαρτυρικής Κρυοπηγής.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 17 Απριλίου 2020 13:30:11 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter

    [recaptcha size:compact theme:dark]


    Επικοινωνήστε μαζί μας