Με κλεμμένο φορτηγάκι η κλοπή «μαμούθ» στην Πρέβεζα

Εξετάζεται υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ-ΕΥΡΩ-LOGO-PREVEZANEWS
News Room25 Μαρτίου, 2020 20:060
Εξετάζεται υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος

Με κλεμμένο φορτηγάκι φαίνεται πως έγινε η κλοπή από γραφείο επαγγελματικού χώρου, στην Πρέβεζα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), σήμερα τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaNews.gr, οι δράστες διέφυγαν με λεία που αγγίζει και ίσως ξεπερνά τα 220.000 ευρώ.

Για την διαφυγή τους χρησιμοποίησαν φορτηγάκι λευκού χρώματος το οποίο φαίνεται πως κλάπηκε από επιχείρηση στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας λίγες ώρες νωρίτερα.

Το ίδιο βράδυ επίσης, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, επιχειρήθηκε και δεύτερη κλοπή, μικρού επαγγελματικού οχήματος (φορτηγάκι) από άλλη επιχείρηση επίσης στη ΒΙΠΕ, χωρίς ωστόσο αυτό να επιτευχθεί.

Πολύ πιθανό τα παραπάνω περιστατικά να συνδέονται μεταξύ τους.

Η αστυνομία πάντως εξετάζει με πολύ προσοχή βίντεο κλειστού κυκλώματος, τόσο από επιχειρήσεις στην ΒΙΠΕ όσο και από κάμερα τραπεζικού καταστήματος που βρίσκεται κοντά στο σημείο που έγινε η διάρρηξη και η κλοπή με λεία το μεγάλο αυτό ποσό.

 

 

PREVEZANEWS NEWSROOM / Επιμέλεια Γιώργος Ευσταθίου

 

Τελευταία ενημέρωση 26 Μαρτίου 2020 10:35:10 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας