Ομάδες καρναβαλιστών ξεσήκωσαν την Πρέβεζα – Φωτό

Η Πρέβεζα μύρισε απόκριες
ΑΠΟΚΡΙΕΣ-2020-13
News Room29 Φεβρουαρίου, 2020 22:591
Η Πρέβεζα μύρισε απόκριες

Απόκριες μύρισε η Πρέβεζα το βράδυ του Σαββάτου.

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η πομπή που ξεκίνησε από τα παλιά ΚΤΕΛ.

Ομάδες καρναβαλιστών συγκεντρώθηκαν στην Λ. Ειρήνης.

Διερχόμενα οχήματα συμμετείχαν με τον τρόπο τους στην μικρή αυτή αποκριάτικη παρέα με κόρνες δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη «ένταση».

Χόρεψαν, τραγούδησαν και ξεκίνησαν πορεία στα στενά της πόλης.

Η μικρή καρναβαλική πομπή πέρασε μέσω της Μπιζανίου και της 21ης Οκτωβρίου στο Σαιτάν Παζάρ και από εκεί στο Ιστορικό Κέντρο και διέσχισε όλη την παραλιακή.

Όλος ο κόσμος χειροκροτούσε φωνάζοντας «μπράβο παιδιά» και μοίραζαν ευχές για καλό τριήμερο.

Ανάμεσα στους καρναβαλιστές που συγκεντρώθηκαν και κάποιοι γνωστοί σε όλους.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι πρωτεργάτες του Κομιτάτου. Μαζί με τον Σπύρο, τον Χρήστο, τον Θωμά, τον Δημήτρη, τον Στέλιο και άλλους και ο γνωστός καλλιτέχνης Διονύσης Ζάχος, που κάθε χρόνο στηρίζει τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Πρέβεζα.

Το έθιμο στην Πρέβεζα τηρήθηκε από αυτές τις μικρές ομάδες.

Η Πρέβεζα μύρισε απόκριες.

 

Δείτε κάποιες αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες και ακολουθεί άλμπουμ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

 

 

Flickr Album Gallery Pro Powered By: WP Frank

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 29 Φεβρουαρίου 2020 23:01:20 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Ένα σχόλιο

  • Panos

    1 Μαρτίου 2020 at 11:38

    Οι ίδιοι και οι ίδιοι ανεύθυνοι καραγκιοζηδες…
    Εδώ χρειάζεται κυβερνητική απόφαση για να τηρεί ο Έλληνας τους βασικούς κανόνες υγιεινής…
    Αλλά κάποιοι έσπευσαν και εδώ να μας αποδείξουν ότι η ανθρώπινη βλακεία είναι ανίκητη…

    Απάντηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter

    [recaptcha size:compact theme:dark]


    Επικοινωνήστε μαζί μας