Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο οδηγός δικύκλου που νωρίτερα συγκρούστηκε με Ι.Χ. επί της Λ. Ειρήνης στο ύψος των παλιών ΚΤΕΛ.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά και από μαρτυρίες, φαίνεται να υπήρξε παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση των δύο οχημάτων.
Τελευταία ενημέρωση 26 Φεβρουαρίου 2020 11:03:43 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.