Τη μορφή χιονοστιβάδας έχει πάρει η θανάτωση ζώων στην Πάργα με φόλες.
Τα περιστατικά τις τελευταίες μέρες όσο πάνε και αυξάνονται.
Για το φαινόμενο έχει ενημερωθεί τόσο η Αστυνομία όσο και ο Δήμος, ενώ φιλοζωικό σωματείο με τους λίγους εθελοντές που διαθέτει, «παλεύει ενάντια σε έναν διαταραγμένο εχθρό» όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Όπως υπογραμμίζουν μέλη του σωματείου «περιμένουμε, ειδικά από τον δήμο, να αναλάβει δράση και δράσεις που θα θωρακίσουν την πόλη, τον δήμο και την χαμένη αξιοπρέπεια της πόλης αυτής»
Ο κίνδυνος επίσης είναι μεγάλος και για παιδιά που παίζουν σε αλάνες, πάρκα, όπου αφήνονται τα δηλητηριασμένα τρόφιμα.
«Ο πολιτισμός μας έχει πιάσει πάτο σε μια πόλη που είναι η ατμομηχανή του τουρισμού στον νομό Πρεβέζης» επισημαίνει μέλος του φιλοζωικού σωματείου της Πάργας.
Τελευταία ενημέρωση 6 Φεβρουαρίου 2020 19:55:03 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.