50 χρόνια Αρμονία – Εκδήλωση για την κοπή πίτας των τμημάτων της

Τις πρωτοχρονιάτικες πίτες για το 2020 έκοψαν τα τμήματα της Χορωδίας
ΠΙΤΑ-ΑΡΜΟΝΙΑ
News Room22 Ιανουαρίου, 2020 13:330
Τις πρωτοχρονιάτικες πίτες για το 2020 έκοψαν τα τμήματα της Χορωδίας

Τις πρωτοχρονιάτικες πίτες για το 2020 έκοψαν τα τμήματα της Χορωδίας Πρέβεζας «Αρμονία».

Η μικτή χορωδία την Παρασκευή, 17.1.2020 έκοψε την πίτα της στην ταβέρνα «Βαθύ», παρουσία μελών και φίλων.

Αντίστοιχα, τα παιδικά τμήματα έκοψαν την πίτα τους την Κυριακή, 19.1.2020 στην οικία Αθανασιάδη, παρουσία  του Μητροπολίτη Πρέβεζας, κ. Χρυσόστομου, ο οποίος και ευλόγησε την πίτα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από τις αρχές οι αντιδήμαρχοι Αθηνά Κωνσταντάκη, Γρηγόριος Κουμπής και Νικόλαος Παγγές, ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Μπαΐλης, τα παιδιά, γονείς και φίλοι της χορωδίας.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του ΔΣ, Απόστολος Αντωνίου τόνισε την προσφορά της χορωδίας, που φέτος έκλεισε τα 50 χρόνια δραστηριότητας, την χρονιά που πέρασε, ενώ είπε πως η χρονιά που ακολουθεί (2020) θα είναι μια πολύ δραστήρια χρονιά για την χορωδία αφού ήδη έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις για όλα τα τμήματα με κορωνίδα την συμμετοχή του μικτού τμήματος σε διαγωνισμό στην Ιταλία και της παιδικής μας χορωδίας σε παγκόσμια εκδήλωση στη Σεούλ της Κορέας, κατόπιν τιμητικής πρόσκλησης προς το σύλλογό μας από το παγκόσμιο ίδρυμα World Vision.

Παράλληλα θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία οριστικής λύσης του κτιριακού ζητήματος της χορωδίας, ενώ σε καλούς ρυθμούς προχωρά και η οργάνωση του 38ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας τον Ιούλιο του 2020 με συμμετοχές χορωδιών από όλον τον κόσμο.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 22 Ιανουαρίου 2020 23:56:53 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας