
Την πόρτα του ανακριτή Πρεβέζης πέρασαν λίγο μετά τις 13:00 οι τρεις φερόμενοι διακινητές των μεταναστών που προσπάθησαν να φτάσουν στην Ιταλία με βάρκα η οποία βούλιαξε ανοιχτά των Παξών το περασμένο Σάββατο παρασέρνοντας στον υγρό τάφο περισσότερα από 10 άτομα οι σοροί των οποίων δεν έχουν εντοπιστεί.
Ο ένας εκ των τριών νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Πρέβεζας και σήμερα κατέθεσε στις αρχές.
Πρόκειται για τρεις Αφγανούς ηλικίας 26, 30 και 49 ετών οι οποίοι ήταν ανάμεσα στους 21 διασωθέντες που μεταφέρθηκαν στην Πρέβεζα.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι μετανάστες φαίνεται να επιβιβάστηκαν από τα παράλια της Πρέβεζας, ωστόσο κάτι τέτοιο επίσημα ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.
Η προανάκριση συνεχίζεται ενώ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστούν και άλλα άτομα που ενδεχομένως να εμπλέκονται σε κύκλωμα διακίνησης.
Τελευταία ενημέρωση 14 Ιανουαρίου 2020 14:48:39 από News Room




