Πρέβεζα. Όμορφη πόλη κάθε εποχή.
Χριστούγεννα και παρά το γεγονός πως τις τελευταίες ώρες η θερμοκρασία έχει κάνει αισθητή πτώση, αυτό δεν εμπόδισε εκατοντάδες κόσμου να επισκεφθούν τα καφέ της παραλιακής.
Και γιατί όχι και μια βόλτα στην προκυμαία.
Ο αέρας δεν κατάφερε να σβήσει την γαλήνια ομορφιά του χειμωνιάτικου ήλιου που χάιδευε από το πρωί τον πεζόδρομο.
Και η θάλασσα, πότε ταραγμένη, πότε γαλήνια συμπλήρωνε τον παζλ της απέραντης γλυκύτητας αυτής της πόλης.
Οι εναλλαγές του καιρού μπορεί να «φόβισαν» πολλούς.
Όμως πολλοί περισσότεροι ήταν αυτοί που αναζητούσαν το φως του ήλιου δίπλα στην θάλασσα και την μοναδική εικόνα που μόνο αυτή η πόλη μπορεί να χαρίζει απλόχερα σε ντόπιους και επισκέπτες.
Γιατί πολύ απλά, ΑΥΤΉ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΕΒΕΖΑ.
Η δική ΜΑΣ, η δική ΣΑΣ Πρέβεζα!!
PREVEZANEWS NEWSROOM
Τελευταία ενημέρωση 29 Δεκεμβρίου 2019 16:42:07 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.